Frankrike, Val d'Isere

Lägenhet

Residence Alpina Lodge

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Residence Alpina Lodge

Chalet Alpina Lodge är ett fint lägenhetshotell med mycket bra läge, som passar både par och större resesällskap.

I hjärtat av Val d'Isère hittar du Alpina Lodge som med sina fina lägenheter och riktigt bra läge, är rena fröjden för själen. Pist och lift hittar ni ynka 200 meter från huset. Här har ni skidsemester i en behaglig miljö där allting ligger precis runt hörnet.

Huset

Är byggt i trä och ger en härlig stugkänsla av den fina sorten. Alla lägenheter har självklart toalett och dusch, dessutom har ni eget kök om den inre mästerkocken skulle vilja titta fram under er semestervecka.

Bo många och bra

Alpina Lodge erbjuder en riktigt bra möjlighet för er att bo mitt i en skidort som bjuder på allt och lite därtill. Lägenheterna finns för såväl två till nio personer. Oavsett hur ni väljer att planera kommande skidsemester, så är det här ett alternativ som du nästan inte kan missa. Observera att det är ett depositum på 600€ per lägenhet.


Vi vill göra er uppmärksamma på att detta boende ligger ovanför Underground Café, en bar där stämningen kan bli festlig och ljudnivån högre.

Har ni några frågor? Tveka inte på att höra av er till oss.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Hotel Christiania och Legrand Louis. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Vi ser fram emot att se er i snön!

*Husets ägare ställer höga krav på lugn och ro och accepterar ej festglada grupper. Minimumålder för att bo på boendet utan målsmans sällskap är 18 år.

Avstånd

Avstånd till pist : 200 m

Avstånd till lift: 200 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till skidbuss: 20 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Garage: 105 euro pr. week

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): 50€ /week

WiFi: Ja

Studio 2 personer

Studiolägenhet på 28 kvm för två personer bestående av ett vardagsrum med två bäddar i form av bäddsoffa. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn, spis samt kaffemaskin, vattenkokare och brödrost. Badrummet är utrustat med toalett och dusch. Lägenheten har balkong. Det är möjligt med en extrabädd till ett barn på max 10 år.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Hårtork - Ugn – Kylskåp - Telefon - Handdukar - Brödrost -TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

2-rumslägenhet 4 personer

Tvårumslägenhet på 38 kvm för fyra personer som består av ett sovrum med två enkelsängar, ett vardagsrum med en bäddsoffa för två personer. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn, spis samt kaffemaskin, vattenkokare och brödrost. Badrummet är utrustat med toalett och dusch. Lägenheten har balkong.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Hårtork - Ugn – Kylskåp - Telefon - Handdukar - Brödrost - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

2-rumslägenhet 5 personer

Tvårumslägenhet på 42 kvm för fem personer som består av ett sovrum med två enkelsängar, ett vardagsrum med tre bäddar i form av bäddsoffa. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn, spis samt kaffemaskin, vattenkokare och brödrost. Badrummet är utrustat med toalett och dusch. Lägenheten har balkong.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Hårtork - Ugn – Kylskåp - Telefon - Handdukar - Brödrost -TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

2 rumslägenhet 6 personer

Tvårumslägenhet på 45 kvm för sex personer som består av ett sovrum med två enkelsängar, ett vardagsrum med två bäddar i form av bäddsoffa, en sovalkov med en våningsäng. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn, spis samt kaffemaskin, vattenkokare och brödrost. Badrummet är utrustat med toalett och dusch. Lägenheten har balkong.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Hårtork - Ugn – Kylskåp - Telefon - Handdukar - Brödrost - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

2 rumslägenhet 7 personer

Tvårumslägenhet på 47 kvm för sju personer som består av ett sovrum med två enkelsängar, ett vardagsrum med tre bäddar i form av bäddsoffa, en sovalkov med en våningsäng. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn, spis samt kaffemaskin, vattenkokare och brödrost. Badrummet är utrustat med toalett och dusch. Lägenheten har balkong.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Hårtork - Ugn – Kylskåp - Telefon - Handdukar - Brödrost - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes