Frankrike, Val Thorens

Lägenhet

Apartment Le Cheval Blanc

Inkl. 6 dagars liftkort inkl. transfer

Välj rum

5 feb lör
12 feb lör
19 feb lör
26 feb lör
5 mar lör

Alternativ 1

1 x 2-rumslägenhet 4 personer, "Comfort" (2 personer)

Se rumsbeskrivning

  • Balkong / Terrass
  • Kylskåp
  • TV
  • Sängkläder
  • Handdukar
  • Ugn
  • Badkar eller dusch
  • Rengöring, förutom kök
  • Toalett
5 feb lör
12 feb lör
19 feb lör
26 feb lör
5 mar lör

Fakta

Om Apartment Le Cheval Blanc

Le Cheval Blanc erbjuder prisvärda lägenheter med ski-in/ski-out i vackra Val Thorens.

Billiga skidlägenheter som har allt på samma gång. Det är vad du får när skidsemestern går till våra lägenhetskomplexer Le Cheval Blanc i Val Thorens.

Ski-in/ski-out

Älskar du att vandra flera kilometer i pjäxor, för att komma fram till pisten? I så fall kan läget på denna lägenhet tyvärr inte få dig till att hurra. Däremot kan du klicka på skidorna direkt utanför dörren och snabbt dra iväg ut i skidsystemet.

Allt på ett och samma ställe

Lägenheterna ligger i den nedre delen av byn. Ni tar er via gångbroarna, som ligger ett stenkast från dörren, snabbt in till byns centrum. Denna gåtur är dock långt ifrån nödvändig, då det mesta vad hjärtat begär ligger vid Le Cheval Blanc.

Här finns fitness till motionisten som inte kan få nog, spelrum till barnen, bar till den törstiga, restaurang till de hungriga, bageri till dem som om morgonen vill ha nybakat bröd och en trevlig receptionist som välkomnar dig hem efter en lång dag i skidbacken. Vi har med andra ord samlat allt på ett och samma ställe.

Bra och bättre

Det finns två olika typer utav standarder i komplexet, men alla lägenheter har renoverats löpande. Lägenheterna har dusch, toalett, TV och kök som har allt vad som krävs för att koka ihop middagsmenyn. Efter middagen kan ni njuta av en varm kopp kaffe på balkongen, medan diskmaskinen tar hand om disken åt er.

OBS!
Ett par av lägenheterna vätter ut mot gatan, något som kan medföra att dessa lägenheter hör ljud från gatan om natten (speciellt under högsäsong). Varför nöjas, när man kan få allt – skidresan går till Le Cheval Blanc i Val Thorens!


Trevlig resa!

*Minimiålder för att bo på Le Cheval Blanc utan målsmans sällskap är 18 år.

Avstånd

Avstånd till pist : 25 m

Avstånd till lift: 200 m

Avstånd till centrum : 550 m

Avstånd till shopping: 0 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 200 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Parkering (mot betalning): 80€/week

Reception: Ja

Rengöring, förutom kök: Ja

Skidförvaring: Ja

WiFi: Ja

Två rum m. sovalkov 4/6 personer

Tvårumslägenhet med sovalkov för sex personer om 30-33kvm som innehåller ett vardagsrum med en bäddsoffa/två utdragsängar för två personer, ett sovrum med två separata sängar samt skjutdörr in till vardagsrummet. Ni har även en sovalkov med en våningsäng. Dessutom finns här ett fullt utrustat kök, kassaskåp, separat badrum och toalett samt balkong.  
Balkong - Sängkläder – Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta -Diskmaskin - Frys –Mikrovågsugn - Ugn –Kylskåp - Handdukar - Wi-Fi (kostnadsfritt) 
 

Två rum m. sovalkov 4/6 pers, comfort

Tvårumslägenhet med sovalkov för sex personer på ca 30-33kvm, som innehåller ett trevligt vardagsrum i trä med en bäddsoffa/två utdragsängar för två personer, ett sovrum med två separata sängar och med skjutdörr in till vardagsrummet samt en sovalkov med en våningsäng. Dessutom finns här ett fullt utrustat kök, safetybox, separat toalett och badrum med handduksvarmare samt balkong.  
Balkong - Sängkläder – Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta -Diskmaskin - Frys –Mikrovågsugn - Ugn –Kylskåp - Handdukar - Wi-Fi (kostnadsfritt)  

 

Två rum 2/4 personer

Tvårumslägenhet för fyra personer om 27 kvm som innehåller ett vardagsrum med en bäddsoffa/två utdragsängar för två personer, ett sovrum med två separata sängar samt skjutdörr in till vardagsrummet. Dessutom finns här ett fullt utrustat kök, kassaskåp, separat badrum och toalett samt balkong.  
Balkong - Sängkläder – Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta -Diskmaskin - Frys –Mikrovågsugn - Ugn –Kylskåp - Handdukar - Wi-Fi (kostnadsfritt)  

Två rum 2/4 pers. comfort

Tvårumslägenhet för fyra personer på ca 27kvm, som innehåller ett trevligt vardagsrum i trä med en bäddsoffa/två utdragsängar för två personer, ett sovrum med två separata sängar och med skjutdörr in till vardagsrummet. Dessutom finns här ett fullt utrustat kök, safetybox, separat toalett och badrum med handduksvarmare samt balkong.  
Balkong - Sängkläder – Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta -Diskmaskin - Frys –Mikrovågsugn - Ugn –Kylskåp - Handdukar - Wi-Fi (kostnadsfritt) 
 

Tre rum + mezzanine 6/8 personer

Trerumslägenhet för åtta personer på ca 50kvm som består av ett vardagsrum med två utdragsängar, ett sovrum med två separata bäddar eller bäddsoffa och med skjutdörr/draperi in till vardagsrummet. Fullt utrustat kök, safetybox, separat badrum och toalett samt balkong. Sovloft med två separata sovrum, det ena öppet mot vardagsrummet, med två bäddar i varje samt ett duschrum.  
Balkong - Spishäll / spisplatta - Ugn – Kylskåp  

Tre rum m. sovalkov 6/8 personer, comfort

Fyrarumslägenhet för åtta personer på ca 55kvm, som består av två separata sovrum med två enkelsängar i varje, en sovalkov med en våningsäng, vardagsrum med en bäddsoffa för två personer, fullt utrustat kök, ett badrum med badkar och wc och ett duschrum och en separat toalett, både badrum och duschrum med hårfön. Lägenheten har balkong.
Balkong - Sängkläder – Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta -Diskmaskin - Frys –Mikrovågsugn - Ugn –Kylskåp - Handdukar – Brödrost – Vattenkokare- Wi-Fi(kostnadsfritt) 
 

Resplan

Utresa

Avresa 19.02.2022 - 00:00 - Stockholm, Arlanda
Ankomst 19.02.2022 - 00:00 - Grenoble
Resetid 0:00
Flygnr.
Terminal Information kommer senare
Flygsällskap

Hemresa

Avresa 26.02.2022 - 00:00 - Grenoble
Ankomst 26.02.2022 - 00:00 - Stockholm, Arlanda
Resetid 0:00
Flygnr.
Terminal Information kommer senare
Flygsällskap

AccommodationTypes