Frankrike, Val Thorens

Lägenhet

Apartment Lombarde

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Apartment Lombarde

Montagnettes Lombarde bjuder på charmiga chaletlägenheter med bra läge i Val Thorens.

Under säsongen 2013 blev boendet nyrenoverat vilket gör det fräscht och modernt.

Läge

Lägenheterna ligger mitt i Val Thorens och precis vid pisten vilket gör att du kan åka skidor ända fram till boendet. Snötorget, där ni hittar både mataffär, barer och restauranger, ligger endast ett par minuter bort. Även om Lombarde är beläget mitt i byn så ligger det i en lugn och behaglig del av Val Thorens vilket gör att det passar barnfamiljer perfekt.

Lägenheterna

Samtliga 9 lägenheter är nyrenoverade och är för 6-8 personer. De har alla badrum, kök, öppen spis, balkong, TV och gratis trådlöst-internet. Ett antal lägenheter har även egen bastu. Värt att veta är att det är vanligt med filtar istället för täcken i franska alperna.

Ha en riktigt trevlig resa!

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation på parkering P2. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 100 m

Avstånd till centrum : 150 m

Avstånd till shopping: 150 m

Avstånd till skiduthyrning: 300 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

Safety box Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Kökshanddukar Ja

Barnsäng Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Husdjur: 91€ pr week

Lounge: Ja

Rengöring, förutom kök: Ja

Skidförvaring: Ja

WiFi: Ja

3-rumslägenhet m. sovalkov 6 personer

Trerumslägenhet för sex personer om 73 kvm som består av två separata sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar, sovalkov med en våningssäng. Vardagsrum med braskamin, två badrum med dusch/badkar samt två toaletter.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Frys - Mikrovågsugn - Ugn – Kylskåp - Telefon - Handdukar - Brödrost - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

4-rumslägenhet 8 personer med bastu

Fyrarumslägenhet för åtta personer om 105 kvm i tre våningar som består av tre separata sovrum. Ett sovrum med dubbelsäng, ett med 2 enkelsängar samt ett stort tredje sovrum med 4 enkelsängar. Vardagsrum med kamin samt två badrum med dusch/badkar och toalett. Ni har även tillgång till inomhusparkering för ett fordon och en bastu!

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Frys - Mikrovågsugn - Ugn – Kylskåp - Telefon - Handdukar - Brödrost - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes