Frankrike, Val Thorens

Lägenhet

Apartment Serac/Schuss/Roche Blanche

Fakta

Om Apartment Serac/Schuss/Roche Blanche

Perfekt läge i Val Thorens

Résidence Le Schuss, Serac og Roche Blanche är 3 lägenhetskomplex som ligger med perfekt läge i Val Thorens med nära till pister, butiker, restauranger och bylivet. Här har ni nära till afterski, barer och klubbar.

Lägenheterna

Lägenheterna är komfortabla med ett eget kök, dessutom har alla lägenheter balkong där det kan vara skönt att sitta ute efter en hård dag i backen.

Här är kort sagt allt du behöver för att din skidresa ska bli optimal, både under och efter skiddagen.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation på parkering P2. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

*Minimiålder för att bo på Résidence Le Schuss utan målsmans sällskap är 18 år.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 150 m

Avstånd till centrum : 20 m

Avstånd till shopping: 20 m

Avstånd till skidbuss: 20 m

Avstånd till skiduthyrning: 100 m

Rum

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Kokplatta Ja

Miniugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Studio 5 personer

Studiolägenhet för 5 personer på ca 28 kvm. Eftersom alla lägenheter är privatägda kommer de olika lägenheternas inredning och layout inte vara densamma. Däremot har alla lägenheter eget badrum och kök. Det finns 5 sovplatser i lägenheten, oftast inredda med 3 sovplatser i vardagsrummet samt ett litet rum med våningssäng. Vissa lägenheter har även balkong och TV.

Spis - Mikrovågsugn - Kylskåp

AccommodationTypes