Frankrike, Val Thorens

Lägenhet

Chalet Montana Plein Sud

Inkl. 6 dagars liftkort inkl. transfer

Välj avgång från Arlanda 6 mar

Välj rum

20 feb lör
27 feb lör
6 mar lör
13 mar lör
20 mar lör

Alternativ 1

1 x 3-rumslägenhet 4 personer (2 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Balkong / Terass
 • Kylskåp
 • TV
 • Sänglinne
 • Handdukar
 • Kaffemaskin
 • Frys
 • Spishäll / platta
 • Vattenkokare
 • WiFi i lägenhet
 • Mikrovågsugn
20 feb lör
27 feb lör
6 mar lör
13 mar lör
20 mar lör

Fakta

Om Chalet Montana Plein Sud

Chalet Montana Plein Sud ger er mysig lyx i form av charmiga lägenheter och wellness.

Receptet på en femstjärnig skidsemester innehåller en skidlägenhet precis bredvid pisten, drivor av snö och blå himmel hela veckan. Val Thorens höga läge säkrar snön, vi säkrar femstjärnigt boende och vädergudarna står för blå himmel.

Läge för skidentusiasterna

Läget borde i sig själv vara nog till att alla med lite skidblod i ådrorna trycker på bokningsknappen redan nu. Lägenheterna ligger i den lugna delen av Val Thorens by och med gångavstånd till både pisten och skidskolan, hinner inte ens de hårdaste skidpjäxor att vålla några problem, innan det är tid till att klicka på skidorna.

Nybyggda chaletlägenheter

Mysig lyx är nog det som passar bäst in när man skall beskriva Montana Plein Sud. Montana Plein Sud är uppbyggd som en enda stor stuga, innehållande 37 stycken lyxlägenheter, vilket gör hotellet perfekt för er som sätter stort pris på stämning på er semester. Detta är dock inte någon vanlig stuga.
Lägenheternas toppmoderna kök, får även mästerkockar som Gordon Ramsey, att knipa en tår. Här finns med andra ord, allt det ni behöver. Alla lägenheter på Montana Pelin Sud är utrustade med möbler av hög standard och god komfort och det är även möjligt att låna möbler åt barnen. Det betyder att ni både kan låna barnsäng, barnstol och babyalarm, bara ni kommer ihåg att göra oss uppmärksamma på detta när ni beställer resan.

Mycket mer än bara en skidsemester

Alla kan vi ha en sådan dag då vi bara inte orkar att sätta på oss skidstrumporna och dra ut i backen, vilket under normala omständigheter, innebär en dag inne i lägenheten. Detta är dock inte tillfället här!Utöver reception som har öppet dygnet runt, erbjuder hotellet också wellness i en härlig lyxig miljö. Här kan trötta skidben och själar underhålla sig i den uppvärmda utomhus poolen, imens entusiasterna kör slut på sig själva ute på pisterna. De kan däremot se fram emot att komma hem till bastu och ångbastu, när mjölksyran skall ut ur benen. Skulle detta inte vara tillräckligt, kan ni mot betalning beställa en massagetid.Receptet är klart – följ den och gör er redo för en femstjärnig skidsemester!*Minimiålder för att bo på Chalet Montana Plein Sud utan målsmans sällskap är 18 år.

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 100 m

Avstånd till centrum : 400 m

Avstånd till shopping: 400 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 100 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Kokplatta Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Bastu: Ja

Garage: 80 euro pr. week

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

SwimmingPool: Ja

WiFi: Ja

Tre rum 4 personer

Trerumslägenhet för fyra personer om 55-60 kvm, som består av två sovrum med två enkelsängar i varje, ett vardagsrum, två badrum med dusch och toalett i det ena och badkar med jacuzzi-funktion samt toalett i det andra. Välutrustat kök med bl.a. diskmaskin, kylskåp,spis, ugn och mikrovågsugn. I lägenheten finns även satellit TV, telefon, trådlöst internet, hårfön, handduksvärmare samt kassaskåp. Alla lägenheterna har balkong.  
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin -Spishäll / spisplatta -Diskmaskin - Frys -Hårtork –Mikrovågsugn– Ugn -Kylskåp -Handdukar -Brödrost -TV -Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt) 
 

Fyra rum 6 personer

Fyrarumslägenhet för sex personer om 75-80 kvm, som består av tre sovrum med två enkelsängar i varje, ett vardagsrum, tre badrum med dusch och wc i två av dom och med badkar med jacuzzi-funktion och toalett i det tredje. Välutrustat kök med bl.a. diskmaskin, kylskåp,spis, ugn och mikrovågsugn. I lägenheten finns även satellit-TV, telefon, trådlöst internet, hårfön, handduksvärmare samt kassaskåp. Alla lägenheterna har balkong.  
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin -Spishäll / spisplatta -Diskmaskin - Frys -Hårtork –Mikrovågsugn– Ugn -Kylskåp -Handdukar -Brödrost -TV -Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt)  

 

Lägenhet 5 rum 8 personer

Sängkläder - Kaffemaskin -Spishäll / spisplatta -Frys –Mikrovågsugn- Kylskåp -Handdukar -TV -Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Resplan

Utresa

Avresa 06.03.2021 - 00:00 - Stockholm, Arlanda
Ankomst 06.03.2021 - 00:00 - Grenoble
Resetid 0:00
Flygnr. SK
Terminal Information kommer senare
Flygsällskap

Hemresa

Avresa 13.03.2021 - 00:00 - Grenoble
Ankomst 13.03.2021 - 00:00 - Stockholm, Arlanda
Resetid 0:00
Flygnr. SK
Terminal Information kommer senare
Flygsällskap

Bagageregler:


1 stk incheckat bagage, max. 15 kg. Tillåtet handbagage är högst 5 kg, med maximalt mått på 55 x 40 x 23 cm. Barn under 2 år får totalt ha 10 kg incheckat bagage men ej handbagage. Reser du med barn under 2 år är barnvagn (max. 10kg) tillåtet utan extra kostnader. Barnvagnen ska paketeras in för att undvika skador och det är inte tillåtet att packa annat i barnvagnen. OBS: Om du reser med flera olika flygresebolag gäller de strängaste bagagereglerna både ut - och hemresa. Se regler på resebeviset


Skidtransport:


Du måste beställa skidtransport i förväg. En skidtransport inkluderar ett skidfodral med ett par skidor och stavar samt en pjäxväska med ett par pjäxor och en hjälm. Totalt ska detta tillsammans väga högst 12 kg. Kom ihåg att det bara är tillåtet med ett par skidor i varje skidfodral. Det är begränsat med plats för skidor på flyget, så kom ihåg att boka skidtransport i god tid. Det är möjligt att ha pjäxor som handbagage så länge det uppfyller reglerna för vikt och mått.


ABS Lavinryggsäck:


SAS Charter tillåter en lavinryggsäck per person som innehåller en tryckluftspatron i Div. 2.2. Den kan också vara utrustad med en pyroteknisk utlösningsmekanism som innehåller mindre än 200 mg netto av Div. 1.4S. Det är viktigt att ryggsäcken är förpackad så att den inte kan aktiveras oavsiktligt. Ryggsäckens airbags måste vara utrustade med tryckventiler. Det krävs inte särskilt godkännande.


Mat ombord:


Det kan ombord på flyget köpas ett mindre utbud av snacks och dryck.


Reservera sittplats:


Du kan mot betalning reservera en plats på flyget från 120 dagar och fram till 72 timmar innan avgång. Du reserverar på: https://secure.paxport.net/shop/sas/


Check-in:


När du flyger med SAS Charter och har förbeställt sittplatser kan du checka-in online från 14 dagar till 4 dagar innan avresa. https://secure.paxport.net/shop/sas/
Self-service check-in i automaterna på flygplatsen är möjligt för alla. Du ska välja SAS Charter och följa instruktionerna på skärmen. På Arlanda sker check-in i terminal 5*. På Köpenhamns flygplats, Kastrup sker check-in i terminal 3. * På grund av Sportslov vecka 9 är en del avgångar flyttade till terminal 2 och 4. Du kan se den korrekta terminalen på ditt slutliga resebevis som du får 14 dagar innan avresa.


SAS EuroBonus:


Det kan inte samlas EuroBonus-poäng på SAS-charterflygningar.

AccommodationTypes