Frankrike, Val Thorens

Hotel Fahrenheit Seven

Frukostpension inkl. transfer

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Hotel Fahrenheit Seven

Fahrenheit Seven erbjuder ett topp-modernt hotell för dig som vill kvalitet utan att spräcka plånboken.

Fahrenheit Seven är ett nybyggt hotell med 4 stjärnor som slog upp sina portar 2016. Två saker du kommer att tänka på när du kliver in på detta hotell är att det är elegant hotell men som bevarat den mysiga alp-atmosfär som man gärna vill ha på sin skidsemester. Och det är något som genomsyrar hela vistelsen. Detta är ett hotell för dig som gärna vill ha en något högre kvalitet på din skidsemester.

Att bo på Fahrenheit Seven


Det finns många stora områden att umgås på när du bor på hotell Fahrenheit Seven. I det stora vardagsrummet kan du slappna av i sofforna framför den öppna spisen. Den moderna restaurangen som tillsammans med hotellets livliga bar, utgör scenen för middagar, möten och underhållning för alla åldrar.

Hotellrummen


Det finns 107 rum och sviter uppdelat på allt mellan 28kvm till 56 kvm, allt beroende på smak och budget. Alla rum är modernt inredda med skandinavisk känsla och stil. Många av rummen har också storslagen utsikt över backarna.

Njut av solen


Hotellet har också två stora terrasser, båda med utsikt över backarna. Varje terrass har sin egen atmosfär. På den trevliga BBQ-restaurangen står rosé-flaskorna uppradade och grillen är tänd, när det är fint väder - perfekt för dig och ditt sällskap att njuta av utsökt BBQ! Rock Camp Grill - terrassen är den perfekta platsen för en lätt lunch eller platsen att bara njuta av solen och utsikten av Val Thorens mellan kl. 9.00 och 17.00.

Spa


På hotell Fahrenheit Seven finns en modern SPA-avdelning på första våningen. Efter en lång skiddag kan du därför med lätthet njuta av bastu, ångbastu, isrum, olika typer av duschar, och rum för SPA-behandling och avslappning. För att nyttja SPA-området måste du vara 18 år gammal.

Skidsemester med inkluderad frukost


När du bor på detta hotell inkluderar det en stor frukostbuffé. På kvällen kan du tillköpa middag i á la carte-restaurangen på hotellet.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation på parkering P2. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen  

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Hoppas du får njuta av en lyxig skidsemester i Val Thorens!

Avstånd

Avstånd till pist : 0 m

Avstånd till lift: 50 m

Avstånd till centrum : 100 m

Avstånd till shopping: 100 m

Avstånd till skidbuss: 200 m

Avstånd till skiduthyrning: 100 m

Rum

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Eldstad: Ja

Livemusik: Ja

Reception: Ja

Solterrass: Ja

Spelrum: Ja

Wellness: Ja

Visa mer

WiFi: Ja

Dubbelrum med utsikt över byn för 2 personer med en extrasäng till ett barn

Dubbelrum på 23 kvm. med badrum och separat toalett. I rummet finns en dubbelsäng och en bäddfåtölj. Rummet har en balkong med utsikt över byn. 
Sängkläder - Hårtork - Safety box – Dusch & toalett - Telefon - Handdukar - Handdukstork - TV – Wi-Fi (kostnadsfritt)  

Dubbelrum med utsikt över pisten för 2 personer med en extrasäng till ett barn

Dubbelrum på 23 kvm. med badrum och separat toalett. I rummet finns en dubbelsäng och en bäddfåtölj. Rummet har en balkong med utsikt över pisterna.
Sängkläder - Hårtork - Safety box – Dusch & toalett - Telefon - Handdukar - Handdukstork - TV – Wi-Fi (kostnadsfritt)  

AccommodationTypes