Frankrike, Val Thorens

Hotell

Hotel Fitz Roy

Frukost

Fakta

Om Hotel Fitz Roy

Ett av Val Thorens absolut bästa hotell

Val Thorens bästa hotell

Hotell Fitz Roy, beskrivs bäst som klassisk lyx. Här är allt som det skall vara och allas behov blir här tillgodosedda. Detta charmiga och varma hotell ligger precis intill snötorget i Val Thorens och förvandlar snabbt din skidsemester till den dröm, du inte vill vakna upp ifrån.

Läget

Läget är det som betyder allra mest när vi skall på skidsemester och ingen annan stans är läget så optimalt som när du bor på Hotell Fitz Roy. Med under 50 meter till både pisten och liften, samt med en placering i Val Thorens mittby, kommer du inte att vandra runt i dina pjäxor särskilt mycket. Dessutom gör detta läge att ni snabbt kan komma hem till värmen, om detta skulle behövas.

Gastronomiskt Mekka

Restaurangen bjuder på gudomliga delikatesser och ett välsorterat vinkort, som inte nöjer sig med mindre än det absolut bästa, för era smaklökar. Det är även härifrån som frukostbuffén serveras.

Vacker panoramautsikt

När solen skiner i Val Thorens, är det speciellt ett ställe, som gör sig lite bättre än andra till uteservering. Det är självklart hotellets stora sydvända terass som utöver serveringen, bjuder på en oförglömmlig panoramautsikt.


Afterski till den trötta skidkroppen

Det finns många sätt att avrunda en dag i snön på, men Fitz Roy bjuder på lyxig afterski som är svår att säga nej till. Här pratar vi inte om dans på borden, men däremot avslappning i receptionsområdets loungebar framför öppna brasan, med något kallt i handen.


Spa och Wellness

Skidresor är en aktiv reseform, därför är det mer än viktigt att även varva ner och slappna av i de trötta benen efter en lng skiddag. Detta erkänner Fitz Roy och bjuder därför på ett härligt spa- och wellnessområde med pool, bastu, turkiskt bad och massagebehandlingar.

Val Thorens är skidbyarnas by och Hotell Fitz Roy gör allt för att leva upp till den ära, med rum som återspeglar resten av hotellet.
Här har ni balkong/terass, minibar och DVD. Dessutom finns internet på alla rum.

Välkommen till denna skidpärla i Alperna – välkommen till Hotell Fitz Roy!

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 50 m

Avstånd till centrum : 50 m

Avstånd till shopping: 50 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 50 m

Rum

Minibar Ja

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Frukost

Bar Ja

Restaurang Ja

Glutenfri mat Ja

Vinkällare Ja

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Bastu: Ja

Eldstad: Ja

Frukost: Ja

Husdjur: Ja

Konferensrum: Ja

Visa mer

Lounge: Ja

Parkering (mot betalning): Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Solterass: Ja

Spa-behandlingar: Ja

SwimmingPool: Ja

TV-rum: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum Confort Piste

Komfortrum om 26 kvm. Rummet har en dubbelsäng eller två enkelsängar, badrum med badkar och toalett (i vissa rum är toaletten separat från badrummet).  I rummet finns telefon, gratis internet, TV, DVD, kassaskåp, minibar och hårfön. Balkong med utsikt över pisterna. Roomservice.  
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Dusch och toalett - Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)  

Dubbelrum Confort Village

Komfortrum om 26 kvm. Rummet har en dubbelsäng eller två enkelsängar, badrum med badkar och toalett (i vissa rum är toaletten separat från badrummet).  I rummet finns telefon, gratis internet, TV, DVD, kassaskåp, minibar och hårfön. Balkong med utsikt över byn. Roomservice.  
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Dusch och toalett - Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)  

Privilege-rum, pist

Privilegie-rum om 32 kvm. Rummet har en dubbelsäng eller två enkelsängar samt ytterliggare bädd i form av bäddsoffa vid förfrågan. Badrum med badkar och toalett (i vissa rum är toaletten separat från badrummet). I rummet finns telefon, gratis internet, TV, DVD, kassaskåp, minibar och hårfön samt Nespresso-maskin och Bluetooth-högtalarsystem. Balkong med utsikt över pisterna. Roomservice.  
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Hårtork - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)  
 

Privilege-rum, village

Privilegie-rum om 32 kvm. Rummet har en dubbelsäng eller två enkelsängar samt ytterliggare bädd i form av bäddsoffa vid förfrågan. Badrum med badkar och toalett (i vissa rum är toaletten separat från badrummet). I rummet finns telefon, gratis internet, TV, DVD, kassaskåp, minibar och hårfön samt Nespresso-maskin och Bluetooth-högtalarsystem. Balkong med utsikt över byn. Roomservice.  
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Hårtork - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)  
 

Junior Suite Piste

Snyggt inrett suite med plats för tre personer.  
Badkar - Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Dusch och toalett - Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)  
 

Junior Suite Village

Snyggt inrett suite med plats för tre personer.  
Badkar - Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Dusch och toalett - Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)  

 

La Suite

Vackert inredd svit om 72 kvm med stor dubbelsäng och 2 extrasängar. Sviten har utsikt mot söder, en öppen spis, två badrum, minibar, TV, kaffebryggare.  
Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Dusch och toalett - Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)  

 

Suite Duplex

Suite i två etage om 60 kvm. Denna suite erbjuder ett boende för upp till fyra personer med tillgång till ett stort dubbelrum där ni har antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar.  Ni har tillgång till minibar, platt-tv, kassaskåp, Nespressomaskin samt Bluetooth-högtalare.  Lounge-området är designat som ett familjerum och kan bäddas om till sovutrymme för två personer. Två badrum samt separata toaletter.  
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Dusch och toalett - Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes