Frankrike, Val Thorens

Hotel Le Val Thorens

Frukostpension

Fakta

Om Hotel Le Val Thorens

På Hotel Le Val Thorens får du pisten och liften som din granne med bara 25 meter från detta 4-stjärniga hotell.

Hotel Le Val Thorens öppnade upp dörrarna i 2021 till ett helt nyrenoverat 4-stjärnigt ski-in/ski-out hotell.

Här finns allt, och allt finns här - hotellet överflödas av möjligheter och med ett läge få vågar drömma om garanteras du en skidsemester på första parkett.

Härliga grannar

När skidresan tar dig till Le Val Thorens blir den enda grannfejden den mot pisten. Hotellet erbjuder därför inte långa promenader till pist och lift eftersom båda kan hittas inom 25 meter från dörrmattan.

Ni kan därför snabbt hitta tillbaka till hotellet för en snabb lunch, eftermiddagslur eller för att njuta av en eller flera av hotellets många andra möjligheter.

Möjligheternas land

På Hotel Le Val Thorens finns det aktiviteter för hela familjen, även till dem som är nöjda efter ett par timmars skidåkning om dagen. Ni kan få svetten att rinna i hotellets bastu och därefter kyla av er i poolen.

Den närliggande gallerian gör så att det alltid är nära till inhandling av mat, uttag av pengar, shopping och sportbutik. Så har ni kanske glömt joggingskorna där hemma men bara måste i träningscentret så finns hjälpen precis i närheten. Utöver det kan ni snabbt och enkelt uppgradera skidutrustningen till det senaste.

Kulinariska möjligheter

Var ska vi äta? Ja, det kan vara svårt att bestämma sig och det är inte heller lätt på Hotel Le Val Thorens. Hotellet erbjuder två restauranger med var sin egna tolkning på hur en skidmeny ska se ut. Efter middagen kan det alltid vara trevligt med en tur i baren innan batterierna ska laddas helt upp igen.

Oavsett om ni känner för avkoppling på solterrassen eller vid den öppna spisen, en tur i spa, eller bara är ute efter den optimala lösningen för ski-in/ski-out, så har ni hittat allt det ni letar efter.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation på parkering P2. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Skidsemestern i år blir något helt särskilt!

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 50 m

Avstånd till centrum : 50 m

Avstånd till shopping: 100 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 0 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

Safety box Ja

TV Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Glutenfri mat Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Bastu: Ja

Konferensrum: Ja

Lounge: Ja

Parkering (mot betalning): surcharge

Peis: Ja

Visa mer

Skidförvaring: Ja

Solterrass: Ja

Spa-behandlingar: Ja

SwimmingPool: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): 25€/day

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum "Comfort Piste"

Dubbelrum för två personer på 23-26 kvm. Trevligt inredda rum i ljust trä. Stort badrum med hårfön och separat toalett. Balkong mot pisten.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Safe - Dusch & toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum "Comfort Village"

Dubbelrum för två personer på 21 kvm. Trevligt inredda rum i ljust trä. Stort badrum med hårfön och separat toalett. Balkong mot byn.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Safe - Dusch & toalett - Handdukar – TV - Wi-Fi (gratis)

Familjerum "Privilége Piste"

Familjerum på 23-26 kvm för 2 vuxna och 1 barn under 12 år. Inredda med dubbelsäng och bäddsoffa, dusch / wc och balkong mot pisten.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Safe - Dusch & toalett - Handdukar – TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes