Italien, Cervinia

Punta Maquignaz Apartments

Fakta

Om Punta Maquignaz Apartments

Skulle du vilja bo i en lägenhet mitt i Cervinias mysiga centrum och samtidigt ha nära till skidåkningen? Då är lägenheterna Punta Maquignaz ett bra förslag till årets skidsemester.

Punta Maquignaz lägenheterna bjuder in till en prisvänlig, bekväm och avkopplande skidsemester i hjärtat av de italienska Alperna. Här kan du njuta av utsikten till bergen och den vackra naturen.

På den kullerstensbelagda huvudgatan mitt i livliga och mysiga Cervinia hittar du lägenheterna Punta Maquignaz. Här bor du med allt som du kan tänkas att behöva på din skidresa. Du har både barer, restauranger, butiker och inte minst skidåkningen endast få minuters gång från din dörr. Älskar du det italienska köket så ska du se fram emot att utforska Cervinias fantastiska restaurangutbud.

Det är inte helt ski-in/ski-out här men det är bara 300 meter till pisten och gör att det är lätt att ta sig ut i skidbacken varje morgon. Det finns möjlighet för att använda skidförvaringsrummet på Hotel Breuil som ligger 50 meter från lägenheten. Hotel Breuil ligger ut mot pisten vilket gör att du kan åka hela vägen ned till hotellet på eftermiddagen och undgår att släpa på dina skidor på hemvägen.

Trevliga lägenheter

Lägenheterna är trevligt inredda i en riktig italiensk stil med blommiga gardiner och färgrika soffor. Du kan bo 2-5 personer i lägenheterna och alla lägenheter har en balkong där en öl eller varm choklad kan avnjutas efter dagens skidåkning.

I alla lägenheter förutom studiolägenheten finns ett mysigt vardagsrum/uppehållsrum där du kan slå dig ner på kvällen med en bra bok eller en hemmixad drink för en runda sällskapsspel.

Hur smakar maten?

Den kan smaka precis så som du gärna vill att den ska göra - du är nämligen själv kock i ditt egna kök. Du har ett välutrustat kök till användning för att kunna tillaga en god middag för dig och din familj, partner eller vänner. Om lusten till att laga mat inte är där varje kväll så har du turen av att Cervinias restaurangutbud ligger framför dina fötter.

Möjlighet för wellness

Behöver du koppla av efter en dag på pisterna så finns det möjlighet för att använda wellness-området på Hotel Breuil. Här finns både bastu, ångbastu och jacuzzi, samt massage kan bokas mot extra kostnad. Ett härligt sätt att mjuka upp musklerna på efter en dags skidåkning.

Om du däremot behöver få upp pulsen ytterligare kan du besöka fitnessrummet på Hotel Breuil. Här hittar du utrustning som kan få upp pulsen på de flesta - från lite vikter till kardiomaskiner.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Metzelet Bar Ristaurante. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Nortlander ser fram emot att välkomna er till Cervinia på årets skidsemester!

Avstånd

Avstånd till pist : 300 m

Avstånd till lift: 300 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till skidbuss: 150 m

Avstånd till skiduthyrning: 300 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Hårtork Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Städning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Garage: Upon request at Hotel Breuil (€ 20 per day)

WiFi: Ja

Studiolägenhet (max 2 personer) "N2"

Studio på cirka 25 kvm med dubbelsäng, kök och badrum.
Liten balkong - TV - Kylskåp - Ugn - Toalett & dusch

2-rumslägenhet (max 4 personer) "N3"

2-rumslägenhet på cirka 45 kvm med ett sovrum med dubbelsäng (kan göras till två enkelsängar) och vardagsrum med bäddsoffa och utfällbar säng. Härtill finns ett separat kök med matplats.
2 balkonger - TV - Kylskåp - Ugn - Toalett & dusch

3-rumslägenhet (max 4 personer) "N4"

3-rumslägenhet på cirka 45 kvm med ett sovrum med dubbelsäng (kan göras till två enkelsängar), ett sovrum med en enkelsäng och vardagsrum med kök och utfällbar säng.
Balkong - TV - Kylskåp - Ugn - Toalett & dusch

3-rumslägenhet (max 5 personer) "N5"

3-rumslägenhet på cirka 60 kvm med ett sovrum med dubbelsäng (kan göras till två enkelsängar), ett sovrum med två enkelsängar och ett vardagsrum med utfällbar säng.
Balkong - TV - Diskmaskin - Kylskåp - Ugn - Toalett & dusch

AccommodationTypes