Österrike, Mayrhofen

Heart Hotel Nordstern ( Halvpension )

Halvpension

Fakta

Om Heart Hotel Nordstern ( Halvpension )

Mitt på huvudgatan i Mayrhofen, bara några få minuter från huvudliften, hittar du denna charmiga pärla som välkomnar dig varmt på årets skidresa.

Primo Hotel Nordstern och dess skandinaviska personal välkomnar dig till Mayrhofen i trevliga omgivningar. Här bor du nära huvudliften som smidigt tar dig upp i det fantastiska skidområdet. Inte nog med det – du befinner dig i Tyrol med massor av härlig atmosfär och nostalgisk charm.

Primo Hotel Nordstern är vårt eget frukostpensionat i Mayrhofen med skandinavisk personal som gör allt för att ge dig den bästa upplevelsen. Primo Hotel Nordstern andas ingen lyx men du får kvalitet och österrikisk charm för pengarna.

I hjärtat av Mayrhofen

När du bor på Primo Hotel Nordstern har du aldrig långt till vare sig skidåkningen eller afterskin. Den närmaste huvudliften ligger bara några få minuter från pensionen och härifrån går även skidbussen om du vill utforska en annan del av skidområdet. På Primo Hotel Nordstern bor du i hjärtat av Mayrhofen mitt på huvudgatan där du hittar flera pulserande barer, trevliga restauranger, shopping och livsmedelsbutiker.


Lunch står du själv för men det finns ett brett utbud av restauranger i både skidområdet och i byn. Om du behöver bra tips på matställen är hotellpersonalen och guiderna alltid redo med förslag.

Rummen på Primo Hotel Nordstern


På Primo Hotel Nordstern finns det en god blandning av olika typer av enkelrum, dubbelrum, familjerum och juniorsviter. Med andra ord: Det finns ett passande rum oavsett om du reser ensam, med din partner, vännerna eller med familjen.

Rummen på Primo Hotel Nordstern är mycket trevliga och rymliga med österrikiska mått mätt - ett begrepp som vi förstår som bra och av gedigen kvalitet. Några rum har en romantisk touch med mattor och blommiga textilier. Gemensamt för alla rum är att de är väl underhållna och har allt du behöver på din skidresa.


Pensionen består av två byggnader som är sammanlänkade av glasgångar med en vacker utsikt över byn och de vackra snöklädda bergen i bakgrunden. De två byggnaderna kallas A och B vilket gör det enkelt för dig att se vilken byggnad ditt rum ligger i. Byggnad A kallas Apart och byggnad B kallas Garni. I båda byggnaderna finns det skidrum.

Internet

Det finns gratis Wi-Fi på pensionen. Vi befinner oss i Alperna och därför kan omgivningen göra att uppkopplingen ibland inte är som den ska.


Avkoppling & SPA

Primo Hotel Nordstern är anslutet till Sport & Spa Hotel Strass. Här har du möjlighet att använda hotellets SPA och wellness mot betalning om du behöver koppla av efter en lång dag i backen.

Skidresa med halvpension

På Primo Hotel Nordstern ingår en hälsosam frukost så att du klarar av dagens utmaningar i backen. Frukosten kan du njuta av i byggnadens frukostrestaurang varje morgon med en vacker utsikt över de snöklädda bergen.

När du åker på en kort skidresa i december ingår halvpension, vilket gör att du inte behöver tänka på middagen under din skidresa. Nära Primo Hotel Nordstern ligger restaurangen Sport & Spa Hotel Strass som du kommer kunna njuta av en 4-rätters middag. Den består av salladsbuffé, soppa, förrätt, huvudrätt (kött, fisk eller veganskt) och dessert.

Då du ankommer sent på kvällen på en kort skidresa i december är det ingen middag på ankomstdagen, heller inte på avresedagen.

Ankomst i bil

Om du ankommer till Mayrhofen i bil kan du parkera vid Primo Hotel Nordstern. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid sidan om Parkplats Europahaus men det finns flera i byn. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Trevlig resa med Nortlander till Mayrhofen och Primo Hotel Nordstern!

Avstånd

Avstånd till pist : 150 m

Avstånd till lift: 150 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till shopping: 0 m

Avstånd till skidbuss: 150 m

Avstånd till skiduthyrning: 150 m

Rum

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Halvpension Ja

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse i bygning B

Dobbeltværelse med dobbeltseng samt bad og toilet. Værelset ligger i bygning B
Balkon – Sengelinned – Bad & toilet – Håndklæder

Juniorsuite med en mulig opredning i bygning B

Juniorsuite med dobbeltseng samt bad og toilet. Derudover er der mulighed for en ekstra opredning på værelset. Værelset ligger i bygning B
Balkon – Sengelinned – Bad & toilet – Håndklæder

AccommodationTypes