Österrike, Mayrhofen

Heart Hotel Nordstern med Frukost

Frukostpension

Fakta

Om Heart Hotel Nordstern med Frukost

Mitt på huvudgatan i Mayrhofen, bara några få minuter från huvudliften, hittar du denna charmiga pärla som välkomnar dig varmt på årets skidresa.

Heart Hotel Nordstern och dess skandinaviska personal välkomnar dig till Mayrhofen i trevliga omgivningar. Här bor du nära huvudliften som smidigt tar dig upp i det fantastiska skidområdet. Inte nog med det – du befinner dig i Tyrol med massor av härlig atmosfär och nostalgisk charm.

Heart Hotel Nordstern är vårt eget frukostpensionat i Mayrhofen med skandinavisk personal som gör allt för att ge dig den bästa upplevelsen. Heart Hotel Nordstern andas ingen lyx men du får kvalitet och österrikisk charm för pengarna.

I hjärtat av Mayrhofen

När du bor på Heart Hotel Nordstern har du aldrig långt till vare sig skidåkningen eller afterskin. Den närmaste huvudliften ligger bara några få minuter från pensionen och härifrån går även skidbussen om du vill utforska en annan del av skidområdet. På Heart Hotel Nordstern bor du i hjärtat av Mayrhofen mitt på huvudgatan där du hittar flera pulserande barer, trevliga restauranger, shopping och livsmedelsbutiker.

Lunch och middag står du själv för men det finns ett brett utbud av restauranger i både skidområdet och i byn. Om du behöver bra tips på matställen är hotellpersonalen och guiderna alltid redo med förslag.

Rummen på Heart Hotel Nordstern

På Heart Hotel Nordstern finns det en god blandning av olika typer av enkelrum, dubbelrum, familjerum och juniorsviter. Med andra ord: Det finns ett passande rum oavsett om du reser ensam, med din partner, vännerna eller med familjen.

Rummen på Heart Hotel Nordstern är mycket trevliga och rymliga med österrikiska mått mätt - ett begrepp som vi förstår som bra och av gedigen kvalitet. Några rum har en romantisk touch med mattor och blommiga textilier. Gemensamt för alla rum är att de är väl underhållna och har allt du behöver på din skidresa.

Pensionen består av två byggnader som är sammanlänkade av glasgångar med en vacker utsikt över byn och de vackra snöklädda bergen i bakgrunden. De två byggnaderna kallas A och B vilket gör det enkelt för dig att se vilken byggnad ditt rum ligger i. Byggnad A kallas Apart och byggnad B kallas Garni. I båda byggnaderna finns det skidrum.

Internet

Det finns gratis Wi-Fi på pensionen. Vi befinner oss i Alperna och därför kan omgivningen göra att uppkopplingen ibland inte är som den ska.

Avkoppling & SPA

Heart Hotel Nordstern är anslutet till Sport & Spa Hotel Strass. Här har du möjlighet att använda hotellets SPA och wellness mot betalning om du behöver koppla av efter en lång dag i backen.

Skidresa med frukostpension

På Heart Hotel Nordstern ingår en hälsosam frukost så att du klarar av dagens utmaningar i backen. Frukosten kan du njuta av i byggnadens frukostrestaurang varje morgon med en vacker utsikt över de snöklädda bergen.

Ankomst i bil

Om du ankommer till Mayrhofen i bil kan du parkera vid Heart Hotel Nordstern. Det finns parkering både inomhus och utomhus. Parkeringsplatserna inne i garaget är dock begränsade. Om du önskar inomhusparkering är det möjligt att förboka detta. Det kostar 7 EUR per dag för utomhusparkering och 9 EUR inomhusparkering, och kan läggas till på MIN BOKNING. Var dock uppmärksam på att det är en max höjd på 220 cm i garaget. Utomhusparkering är gratis. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid sidan om Parkplats Europahaus men det finns flera i byn. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Trevlig resa med Nortlander till Mayrhofen och Heart Hotel Nordstern!

Avstånd

Avstånd till pist : 150 m

Avstånd till lift: 150 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till shopping: 0 m

Avstånd till skidbuss: 150 m

Avstånd till skiduthyrning: 150 m

Rum

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Frukost Ja

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

WiFi: Ja

Enkelrum mot gatan m. en extrasäng (A - Apart)

Enkelrum med dusch och toalett. Det finns möjlighet för en extrasäng på rummet. Rummet ligger i byggnad A och vetter mot gatan.

Balkong – Sängkläder – Dusch & toalett – Handdukar

Enkelrum (B - Garni)

Enkelrum med dusch och toalett. Rummet ligger i byggnad B.

Balkong – Sängkläder – Dusch & toalett – Handdukar

Enkelrum m. en extrasäng (B - Garni)

Enkelrum med dusch och toalett. Det finns möjlighet för en extrasäng på rummet. Rummet ligger i byggnad B.

Balkong – Sängkläder – Dusch & toalett – Handdukar

Dubbelrum (A+B - Apart + Garni)

Dubbelrum med dubbelsäng samt dusch och toalett. Rummet ligger i byggnad A eller B.

Balkong – Sängkläder – Dusch & toalett – Handdukar

Dubbelrum mot gatan (B - Garni)

Dubbelrum med dubbelsäng samt dusch och toalett. Rummet ligger i byggnad B och vetter mot gatan.

Balkong – Sängkläder – Dusch & toalett – Handdukar

Dubbelrum utan balkong (B - Garni)

Dubbelrum med dubbelsäng samt dusch och toalett. Rummet ligger i byggnad B.

Sängkläder – Dusch & toalett – Handdukar

Twin room (B - Garni)

Dubbelrum med två enkelsängar samt dusch och toalett. Rummet ligger i byggnad B.

Balkong – Sängkläder – Dusch & toalett – Handdukar

Dubbelrum m. en extrasäng (A+B - Apart + Garni)

Dubbelrum med dubbelsäng samt dusch och toalett. Det finns möjlighet för en extrasäng på rummet. Rummet ligger i byggnad A eller B.

Balkong – Sängkläder – Dusch & toalett – Handdukar

Dubbelrum m. två extrasängar (A+B - Apart + Garni)

Dubbelrum med dubbelsäng samt dusch och toalett. Det finns möjlighet för två extrasängar på rummet. Rummet ligger i byggnad A eller B.

Balkong – Sängkläder – Dusch & toalett – Handdukar

Dubbelrum mot gatan m. två extrasängar (B - Garni)

Dubbelrum med dubbelsäng samt dusch och toalett. Det finns möjlighet för två extrasängar på rummet. Rummet ligger i byggnad B och vetter mot gatan.

Balkong – Sängkläder – Dusch & toalett – Handdukar

Junior Suite m. sluttande väggar (B - Garni)

Junior Suite med dubbelsäng samt dusch och toalett. Sviten ligger på översta våningen i byggnad B och har sluttande väggar.

Balkong – Sängkläder – Dusch & toalett – Handdukar

Junior Suite m. en extrasäng (B - Garni)

Junior Suite med dubbelsäng samt dusch och toalett. Det finns möjlighet för en extrasäng på rummet. Rummet ligger i byggnad B.

Balkong – Sängkläder – Dusch & toalett – Handdukar

Junior Suite m. sluttande väggar & en extrasäng (B - Garni)

Junior Suite med dubbelsäng samt dusch och toalett. Det finns möjlighet för en extrasäng på rummet. Sviten ligger på översta våningen i byggnad B och har sluttande väggar.

Balkong – Sängkläder – Dusch & toalett – Handdukar

Junior Suite m. två extrasängar (B - Garni)

Junior Suite med dubbelsäng samt dusch och toalett. Det finns möjlighet för två extrasängar på rummet. Sviten ligger i byggnad B.

Balkong – Sängkläder – Dusch & toalett – Handdukar

Junior Suite m. sluttande väggar & två extrasängar (B - Garni)

Junior Suite med dubbelsäng samt dusch och toalett. Det finns möjlighet för två extrasängar på rummet. Sviten ligger på översta våningen i byggnad B och har sluttande väggar.

Balkong – Sängkläder – Dusch & toalett – Handdukar

Familjerum i 2 rum (A - Apart)

Familjerum med 2 separata sovrum med egen dusch och toalett. Rummet ligger i byggnad A.

Balkong – Sängkläder – Dusch & toalett – Handdukar

Familjerum i 2 rum (B - Garni)

Familjerum med 2 separata sovrum med gemensam dusch och toalett. Rummet ligger i byggnad A.

Balkong – Sängkläder – Dusch & toalett – Handdukar

AccommodationTypes