Österrike, Wagrain

HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort

Fakta

Om HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort

Vill du bo i helt nya lägenheter med ett mekka av aktiviteter för både stora och små? Då har du hittat rätt. Välkommen till HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort i Wagrain.

Vintern 2021/2022 öppnar man för första gången dörrarna till de nybyggda lägenheterna i det stora familjekomplexet. Här finns allt som du kan drömma om på en skidresa – och mycket mer.

Aktiviteter för stora & små

I det stora lägenhetskomplexet hittar du mängder med möjligheter för att aktivera både stora och små lekande barn. Ni kan bland annat glida ner i wellnessomårdet där det finns en pool och vattenrutschkanor - så egentligen är det mest wellness för de små.

Dessutom finns det lekrum för de minsta, spelrum till de lite äldre och en inomhushall med möjligheter för mängder av olika sportaktiviteter. Med andra ord är det enda problemet här att det bara är 24 timmar på ett dygn för här finns så mycket att göra när man kommer hem från dagens skidåkning.

Kost & logi

Här bor du i en lägenhet så det finns möjlighet att laga alla måltider. Vill du göra något annat en kväll är det möjligt att boka bord på resortens egna restaurang mot betalning. Det finns även en pizzeria där du kan hämta pizza.

I komplexet finns det även en liten livsmedelsbutik där du förutom att köpa dryck och snacks även kan beställa frukostbröd - det perfekta sättet att börja skiddagen på.

Lägenheterna

Lägenheterna är helt nya och inget är lämnat åt slumpen. I lägenheterna finns allt som du behöver på skidresan – till och med diskmaskin så ni inte behöver kivas om vem som ska ta disken. Den lilla extra bonusen är att det normalt inte är några extrasängar i vardagsrummet. Det innebär att om ni är en familj på fyra så finns det sovrum och ett vardagsrum som ni kan vara i.

Läge

HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort ligger inte precis vid liften. Komplexet ligger faktiskt mitt emellan de stora liftarna i byn. Däremot går skidbussen som snabbt tar dig till en av liftarna precis utanför dörren. Det ger dig dessutom möjligheten att kunna välja var du vill börja din skiddag varje morgon.

Wagrains centrum ligger ca 10 minuters promenad bort.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Hotel Alpina Wagrain eller The people'z Bar. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Sällskapsdjur på skidresan

Om du vill ta med ditt sällskapsdjur på skidresan är detta boende något för dig. Här är nämligen sällskapsdjur välkomna på förfrågan och mot betalning. Skriv enkelt till oss för prisuppgift.

När du bokar en lägenhet i Wagrain har du möjlighet att köpa till frukostbuffé, middag (3-rättersmeny) eller halvpension. Måltiderna avnjuts på Heart Hotel Himmelberg i den trevliga loungen. Detta kan köpas till vid beställning av resan eller hos guiderna när de ringer veckan innan ankomst.

Nortlander ser fram emot att välkomna er till HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort i Wagrain!

Avstånd

Avstånd till pist : 1600 m

Avstånd till lift: 1600 m

Avstånd till centrum : 1000 m

Avstånd till skidbuss: 0 m

Avstånd till skiduthyrning: 1600 m

Rum

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Städning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Sällskapsdjur Ja

Mat och dryck

Bar Ja

Restaurang Ja

Minimarknad Ja

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Barnvänligt : Ja

Bastu: Ja

Fitnessrum: Ja

Jacuzzi: Ja

Lekrum: Ja

Visa mer

Lounge: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Solterrass: Ja

SwimmingPool: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): 15 € pr dag

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

3-rumslägenhet 2-4 personer, "Lärche 3"

Fin lägenhet med 2 sovrum, varav ett föräldrasovrum på ca 20 kvm med dubbelsäng (180x200 cm) och badrum samt ett barnrum på ca 10 kvm med en lite mindre dubbelsäng (170x200 cm) och badrum. Utöver detta finns ett vardagsrum på ca 28 kvm med fullt utrustat kök.

Sängkläder - Handdukar - Slutstädning - TV - WiFi

3-rumslägenhet 2-4 personer, "Lärche 11"

Fin lägenhet med 2 sovrum samt kök och vardagsrum. Det kombinerade kök/vardagsrummet är ca 27 kvm. Det första sovrummet är på ca 20 kvm med en stor dubbelsäng (200x200 cm) och med eget badrum. Det andra sovrummet är ett mindre barnsovrum på ca 12 kvm med en 180x200 cm stor säng och sängen är lika bred som rummet. Till det mindre sovrummet finns också ett badrum.

Sängkläder - Handdukar - Slutstädning - TV - WiFi

3-rumslägenhet 2-5 personer, "Lärche 6"

Fin lägenhet med 2 sovrum, 2 badrum och kombinerat kök/vardagsrum. Det första sovrummet är på ca 21 kvm och här står en dubbelsäng på 170x200 cm. Det andra sovrummet är på ca 15 kvm och här står en dubbelsäng på 180x200 cm. Utöver detta finns det ett kombinerat kök/vardagsrum på ca 21 kvm.

Sängkläder - Handdukar - Slutstädning - TV - WiFi

4-rumslägenhet 2-7 personer, "Eiche 4"

Fin lägenhet med 3 sovrum, 3 badrum samt kombinerat kök/vardagsrum. Ett sovrum har en dubbelsäng på 180x200 cm samt en våningssäng på 90x200 cm. Det andra sovrummet är på 16 kvm och här står en dubbelsäng på 200x200 cm. Det sista sovrummet är på ca 11 kvm och här står en enkelsängar. Utöver detta finns det ett kombinerat kök/vardagsrum på ca 31 kvm i lägenheten.

Sängkläder - Handdukar - Slutstädning - TV - WiFi

4-rumslägenhet 3-8 personer, "Lärche 4"

Fin lägenhet med 3 sovrum samt kök och vardagsrum. Alla sovrum har eget badrum med toalett. Ett sovrum är på ca 31 kvm med dubbelsäng (160x200 cm) och en enkelsäng samt en våningssäng på 90x200 cm. Det andra sovrummet är på ca 18 kvm med en stor dubbelsäng på 200x200 cm. Det sista sovrummet är på ca 11 kvm med en enkelsäng.

Sängkläder - Handdukar - Slutstädning - TV - WiFi

AccommodationTypes