Frankrike, Les Deux Alpes

Hotel Base Camp Lodge

Frukostpension

Fakta

Om Hotel Base Camp Lodge

Mitt i hjärtat av Les Deux Alpes ligger det mysiga hotellet Hotel Base Camp Lodge med närhet till det viktigaste, skidåkningen.

Hotel Base Camp Lodge kan nästan inte ha en bättre placering i Les Deux Alpes. Hotellet ligget mitt i den mysiga byn nära barer, restauranger och affärer. Viktigast av allt har du endast 150 m till både liften och pisten. Du kan alltså susa ner för pisten, för att kort därefter sitta och sippa på en Aperol eller varm choklad.

Förstklassig belägenhet

Tack vare att du inte bor långt ifrån Les Deux Alpes rika restaurangutbud har du goda möjligheter att prova olika rätter från det franska köket. Vi rekommenderar varmt att utforska de franska specialiteterna som erbjuds på restaurangerna i byn, eller njuta av de internationella rätterna som också finns.
Är du typen som gillar Aperol Spritz eller en kall öl behöver du heller inte leta länge för att få en sådan på dagens afterski. Det hittar du nämligen redan nedanför pisten precis runt hörnet från hotellet. Lever den goda stämningen vidare och skidåkarebenen fortfarande är pigga finns det en del bra barer och nattklubbar i byn.

Frukost på skidresan

Hotel Base Camp Lodge har gjort starten på dagen enkel. Här vaknar du till en frukostbuffé serverad med både varma och kalla rätter. Du behöver alltså inte bekymra dig över att inte ha nog med energi inför skiddagen, på frukosten finns något för alla smaker.

Bar & Lounge

När liftarna har stängt finns det alltid möjlighet att umgås på hotellets mysiga och trevliga bar, eller i söderläge på terrassen. Här kan du njuta av en kall fatöl eller ett glas vin i handen. För den som föredrar en cocktail finns det ett gott urval på cocktailmenyn i baren. Här är det som gjort för goda stunder centralt i byn och på en solig terrass.

Rummen

Hotellet och rummen är häftigt och personligt inredda med inslag av alpstilen. Rummen är ljusa och moderna med inspiration från bergen. Även om rummen är enkelt inredda finns allt du behöver på din skidresa.

Det finns allt ifrån delad sovsal till dubbelrum, familjerum och sviter. Här finns alltså mycket att välja på beroende på vilka ni är som reser.

Bastu & Fitness

När skiddagen är slut har du möjlighet att mjuka upp musklerna i hotellets bastu så att du är redo för en ny dag i bergen. Har du annars energi över kan du göra dig av med den i hotellets gymavdelning.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Nortlander ser fram emot att välkomna dig på årets skidsemester i Les Deux Alpes.

Avstånd

Avstånd till pist : 150 m

Avstånd till lift: 150 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till shopping: 125 m

Avstånd till skiduthyrning: 25 m

Rum

TV Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Glutenfri mat Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Fitnessrum: Ja

Livemusik: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

Visa mer

Sällskapsdjur (på förfrågan): 8€ /day

WiFi: Ja

1 säng i delad sovsal för 10 personer

Sovsal för 10 personer där du får en egen säng och delar rummet med andra. Rummet är 44 m2 och har våningssängar (90x200). Utöver det finns det delad toalett och badrum. Det finns också ett mindre kök och sittgrupper i sovsalen.

Dubbelrum mot norr

Rum för två personer på ca 12 m2 med nordläge och utsikt över byn. Rummet har en dubbelsäng (160x200), alternativt två enkelsängar vid förfrågan. Här finns också eget badrum och separat toalett.

Dubbelrum mot syd

Rum för två personer på ca 18 m2 med söderläge och utsikt över berget. Rummet har en dubbelsäng (160x200), alternativt två enkelsängar vid förfrågan. Här finns också eget badrum och separat toalett.

Familjerum

Rum för upp till fyra personer uppdelat i två sovrum. Det finns en dubbelsäng i det ena sovrummet, och antingen en bäddsoffa eller en dubbelsäng i det andra. Enkelsängar kan ordnas vid förfrågan. Utöver det finns ett eget badrum med antingen dusch eller badkar, samt en separat toalett.

Suite Cordée

Svit för upp till fyra personer på ca 40 m2 i två våningar. Den nedre våningen har en dubbelsäng (160x200), sittgrupp med soffa, badrum och separat toalett. Den övre våningen har ett rum med dubbelsäng (160x200) samt ett badrum med dusch och toalett. Det är möljligt att få enkelsängar vid förfrågan. Utöver det finns det balkong på båda våningarna.

AccommodationTypes