Frankrike, Les Deux Alpes

Hotel Club MMV Le Panorama

Helpension

Fakta

Om Hotel Club MMV Le Panorama

Välkommen till Hotel Club MMV Le Panorama i Les Deux Alpes - ett hotell som passar perfekt för dig som reser med barnen.

Hotel Club MMV Le Panorama ligger i hjärtat av Les Deux Alpes bara 100 meter från pisterna. Här ser man inte bara till att de vuxna trivs - här känner nämligen barnen sig verkligen som hemma.

Skidresa med helpension

I allt boende på Hotel Club MMV Le Panorama är helpension inkluderat. Det innebär att du vaknar upp till en rejäl frukost varje morgon, njuter av en smakrik lunch och varje kväll kan du sätta dig tillrätta i restaurangen för en god idag. Dryck är inkluderat till frukost, lunch och middag.

Efter en god middag rekommenderar vi ett besök i hotellets trevliga bar för att njuta av en god drink och varför inte toppa det med en runda biljard framför den öppna spisen?

Wellness

Efter en lång dags skidåkning är det rätt skönt att kunna få slappna av lite. Glid då ner i hotellets wellnessområde och njut! Här hittar du bland annat spabad och bastu. Vuxna över 18 år är välkomna i wellness-området och tillgång hit bokas på hotellet. Det är möjligt att få tillgång till wellness-området 2 gånger per vecka före kl. 16 och 1 gång per vecka efter kl. 16.

Rummen

Rummen på Hotel Club MMV Le Panorama är nyrenoverade och här hittar du allt du behöver på skidresan.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns laddstationer vid posthuset och vid turistkontoret. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Kids Club

På Hotel Club MMV Le Panorama finns en Kids Club som är gratis.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 150 m

Avstånd till centrum : 25 m

Avstånd till shopping: 150 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 200 m

Rum

Mat och dryck

Pension Helpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Faciliteter

Barnvänligt : Ja

Bastu: Ja

Eldstad: Ja

Helpension: Ja

Jacuzzi: Ja

Lekrum: Ja

Visa mer

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Spa-behandlingar: Ja

Spelrum: Ja

Underhållning: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum

Dubbelrum på ca 18 kvm med dubbelsäng eller enkelsängar samt eget badrum med badkar och toalett.

Badkar & toalett - Handdukar - Sängkläder - TV - WiFi

3-bäddsrum

Större rum på ca 20 kvm med en dubbelsäng och en enkelsäng eller tre enkelsängar samt eget badrum med badkar och toalett.

Badkar & toalett - Handdukar - Sängkläder - TV - WiFi

4-bäddsrum

Större rum på ca 22 kvm med en dubbelsäng och en våningssäng eller två enkelsängar och en våningssäng samt eget badrum med badkar och toalett.

Badkar & toalett - Handdukar - Sängkläder - TV - WiFi

AccommodationTypes