Frankrike, Les Deux Alpes

Hotell

Hotel la Brunerie

Halvpension
Inkl. halvpension Inkl. 0 dagars liftkort

Fakta

Om Hotel la Brunerie

Hotell La Brunerie ligger perfekt placerat mitt i Les Deux Alpes. Hotellet har vackra och rymliga rum samt en trevlig restaurang med bar-område som också erbjuder en vacker utsikt över bergen. Hotellet har ett stort wellness-område med bastu, inomhuspool och en inbjudande solterrass. Hotellet är beläget i närhet av allt; pister, liftar, restauranter och byliv. Hotellet rekommenderas varmt till både familjer, vänner och par.

Ultimat läge, med Inomhuspool.

Mitt i Les Deux Alpes ligger Hotell La Brunerie som erbjuder allt du ha behov för efter en lång dag i backen. Hotellet är vackert inrett i modern stil. Hotellet erbjuder en trevlig bar och restaurant med utsikt över bergen, inomhuspool, bastu och solterrass.

Inom fem minuters promenad från hotellet hittar du både skiduthyrning och skidskola. Varje söndag är där en gratis shuttle-service som kör alla direkt till skidskolan på morgonen. Det flesta av rummen på hotellet har en fantastisk utsikt över bergen – och ger dig en svårslagen vy att vakna upp till. Resterande rum har utsikt mot byn.

Solterrass, Restaurant och Lounge

Hotellets Restaurant White Eden, är en modern och elegant restaurant med utsikt mot pisten. Här kan du njuta av måltider med inspiration både ifrån det skandinaviska och det franska köket. Till frukosten blir du välkomnad av en gedigen frukostbuffé. På kvällen erbjuds en 3-rätters i form av aptiters, olika huvudrätter och dessert. Givetvis är där en stor salladsbuffé också.
En av veckans dagar blir den klassiska 3-rätters middagen utbytt emot en fransk klassiker så som exempelvis; Tartiflette, Raclette eller Fondue.

Hotellet har en inbjudande solterrass där du kan koppla av efter en lång dag i backen. Efter en hård dag i backen kan musklerna också behöva lite avkoppling och då kan man hoppa in i bastun eller i poolen. Hotellets SnowBar är det perfekta stället att starta, eller avsluta din kväll med en drink framför den öppna spisen. Då hotellet är placerat mitt i byn är det kort avstånd till bens barer och caféer.

Rummen på hotellet har TV, skrivbord, och gratis Wi-Fi.

Ifall du är glad för franska restauranter ligger Hotell Brunerie i närheten av Le Trappeur, Casa Nostra och Le P'tit Polyte som varmt kan rekommenderas.

Välkommen till Hotell La Brunerie.

Liftar i närheten:
  • Alpette Ski Lift - 200 m
  • Limacons Ski Lift - 200 m
  • Lutins Ski Lift - 250 m
  • Belle Etoile Ski Lift - 250 m
  • Petit Bosquet - 300 m
  • Bosquets Ski Lift - 300 m

Avstånd

Avstånd till pist : 175 m

Avstånd till lift: 175 m

Avstånd till centrum : 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 175 m

Rum

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Faciliteter

Barnvänligt : Ja

Bastu: Ja

Eldstad: Ja

Halvpension: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

Visa mer

Solterass: Ja

SwimmingPool: Ja

WiFi: Ja

AccommodationTypes