Frankrike, Val Thorens

Hotel Club MMV Les Arolles

Halvpension inkl. transfer

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Hotel Club MMV Les Arolles

Nortlander och Hotel Club MMV Les Arolles välkomnar dig till ett enastående hotell precis vid pisten! Här finns allt som du behöver på skidresan och är det perfekta valet för dig som reser med barn!

På Hotel Club MMV Les Arolles hittar du wellness, halvpension, moderna rum, barnklubb och ja – listan är lång! Så om du redan nu är lite frestad så läs vidare.

Moderna rum

Alla rum på Hotel Club MMV Les Arolles är fina, moderna och renoverade med stora och mjuka sängar. I de stora, mjuka sängarna är du garanterad en god natts sömn. Här finns allt du behöver på skidresan.

Nära skidåkningen i Val Thorens

Hotellet ligger faktiskt i skidområdet och precis ovanför barnbacken. Vi säger det igen: perfekt om familjens minsta skidåkare är med! Här är det ski-in/ski-out och goda möjligheter för att vara först i pisten varje dag.

Skidresa med wellness

Hotellet har en fin wellnessavdelning för vuxna. Här kan du slappna av i en bastu, jaccuzzi eller spa. Det finns med andra ord mängder av möjligheter för att mjuka upp de ömma benen efter dagens skidåkning. Var dock uppmärksam på att det är åldersgräns på wellnessavdelningen. Vill du använda wellnessavdelingen måste du boka tid i reveptionen.

Lekrum till familjens yngsta

När de vuxna njuter på wellnessavdelningen kan de yngsta vara med på Kids Club eller trötta ut sig i hotellets lekrum. Det finns mängder med möjligheter för att få ut de sista krafterna så att de små blir trötta och glada till sängs! Det är ett riktigt franskt club-hotell, så det finns många barn att leka med.

Skidresa med halvpension

Hotellet bjuder på en stor frukostbuffé så att du blir mätt och belåten varje dag innan dagens skidåkning. När du kommer hem från dagens skidåkning är det bara att se fram emot en god och varierande middagsbuffé i hotellets restaurang. Vin, vatten, juice ingår. 

Om du gärna vill förbi hotellet för lunch så ligger det nära pisten. Det är med andra ord enkelt att ta sig till och från lunchen - dock är lunchen inte inkluderad i priset.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation på parkering P2. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Nortlander ser fram emot att välkomna er till Val Thorens för årets skidresa!

Avstånd

Avstånd till pist : 0 m

Avstånd till lift: 50 m

Avstånd till centrum : 400 m

Avstånd till shopping: 200 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 200 m

Rum

Safety box Ja

TV Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Bastu: Ja

Jacuzzi: Ja

Lekrum: Ja

Parkering (mot betalning): surcharge

Reception: Ja

Visa mer

Skidförvaring: Ja

Spa-behandlingar: Ja

Spelrum: Ja

Tvätt-service: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dubbelrum

Dubbelrum med två enkelsängar eller en dubbelsäng, eget badrum och toalett.

Sängkläder - TV - Handdukar - Wi-Fi (gratis)

3-bäddsrum

3-bäddsrum med två enkelsängar eller dubbelsäng och en enkelsäng, eget badrum och toalett.

Sängkläder - TV - Handdukar - Wi-Fi (gratis)

4-bäddsrum

Två dubbelrum med connecting door. Där är två enkelsängar eller dubbelsäng i båda rum, eget badrum och toalett
i varje rum.

Sängkläder - TV - Handdukar - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes