Frankrike, Val Thorens

Lägenhet

Les Balcons de Val Thorens

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Les Balcons de Val Thorens

Balcons de Val Thorens bjuder alla välkommna på en skidsemester i läckra chaletlägenheter med 50 meter till pisten.

För er som prioriterar skidåkningen på er skidsemester, lovar vi att inte göra er besvikna med ett boende i Balcons. De fina lägenheterna ligger blott 50 meter från själva pisten, så här kommer ni snabbt och enkelt ut på äventyr i snön.

Lägenheterna

Lägenheterna som är för 2-16 personer ligger i en liten charmig bydel, och är placerade på höjden av själva Val Thorens. Miljön är med till att skapa trevliga ramar som skriker bergsidyll.

Även om ni bara är en skidsväng från byns centrum, har ni ändå ett brett utbud av restauranger, barer och möjligheter till inköp i närheten. De stora, väl inredda chaletlägenheter har ett nybyggt spaområde med pool och bastu. Lägenhetens allrum är ett upplagt ställe för alla att samlas och det har en balkong och utsikt över byn.

Det är även här som mästerkocken presenterar resultatet av hans slit i lägenhetens kök. Skulle kocken, mot all förmodan, välja att ta ledigt och njuta av sin semester, är det även möjligt att köpa till både middag och halvpension på hotellet.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation på parkering P2. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 300 m

Avstånd till centrum : 650 m

Avstånd till shopping: 500 m

Avstånd till skidbuss: 0 m

Avstånd till skiduthyrning: 650 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Barnsäng Ja

Sällskapsdjur Ja

Mat och dryck

Bar Ja

Restaurang Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Fitnessrum: Ja

Husdjur: 70€ /week

Jacuzzi: Ja

Parkering (mot betalning): 84€ /week

Reception: Ja

Visa mer

Rengöring, förutom kök: Ja

Skidförvaring: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

2-rumslägenhet 4 personer

Lägenhet för 4 personer på 32 kvm som består av ett vardagsrum med en bäddsoffa för 2 personer, ett sovrum med två sovplatser, en köksvrå och ett badrum med separat toalett.

Balkong  - Spis - Diskmaskin - Ugn – Kylskåp

2-rumslägenhet m. sovalkov 5 personer

Lägenhet för 5 personer på 35 kvm som består av ett vardagsrum med en bäddsoffa för 2 personer, ett sovrum med tre sovplatser, en köksvrå och ett badrum med separat toalett.

Balkong – Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Ugn – Kylskåp

3-rumslägenhet 6 personer

Lägenhet för 6 personer på 52 kvm som består av ett vardagsrum med en bäddsoffa för 2 personer, två sovrum med två enkelsängar i varje rum, en köksvrå och ett badrum.

Balkong – Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Ugn – Kylskåp

4-rumslägenhet 8 personer med öppen spis & jacuzzi

Lägenhet för 8 personer på 72 kvm som består av tre sovrum, vardagsrum med bäddsoffa för 2 personer. Köksdel, matplats och öppen spis, ett badrum med jacuzzi, ett duschrum samt 2 toaletter. I de tre av sovrummen finns en dubbelsäng vardera och i vardagsrummet finns ytterligare 2 bäddar i form av bäddsoffa. Kök med diskmaskin, mikrovågsugn, kyl och frys samt en spis.

Balkong – Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Ugn – Kylskåp

5-rumslägenhet 10 personer

Lägenhet för 10 personer på 95 kvm som består av av fyra sovrum med tillhörande dusch/wc, vardagsrum med 2 sängplatser, kök med diskmaskin, kylskåp och frys, kokplattor, ugn och mikrovågsugn. Dessutom TV och balkong.

Balkong – Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Ugn – Kylskåp

5-rumslägenhet 10 personer "Superior" med jacuzzi

Lägenhet för 10 personer på 110 kvm som består av 4 separata sovrum med en dubbelsäng i varje, vardagsrum med bäddsoffa för 2 personer, matplats och balkong. I lägenheten finns även satellit-TV, telefon, öppet kök med diskmaskin, mikrovågsugn samt spis. Det finns 4 badrum varav ett med jacuzzi och tre duschrum samt fyra toaletter.

Balkong – Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Ugn – Kylskåp

7-rumslägenhet 14 personer med öppen spis & jacuzzi

Lägenhet för 14 personer på 150 kvm som består av 6 separata sovrum med en dubbelsäng i varje, vardagsrum med öppen spis, matplats samt bäddsoffa för 2 personer och utgång till balkong. I lägenheten finns även satellit-TV, telefon, öppet kök med diskmaskin, mikrovågsugn samt spis. Det finns ett badrum med jacuzzi samt tre duschrum och 4 toaletter.

Balkong – Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Ugn – Kylskåp

9-rumslägenhet 16 personer med jacuzzi

Lägenhet för 16 personer på 170 kvm som består av åtta sovrum med dubbelsäng, dusch/wc där två av dem har jacuzzi, vardagsrum med två sovplatser, kök med diskmaskin, kylskåp och frys, kokplattor, ugn och mikrovågsugn. Dessutom TV och balkong.

Balkong – Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Ugn – Kylskåp

AccommodationTypes