Österrike, St. Anton

Hotel Kertess

Halvpension inkl. transfer

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Hotel Kertess

I en lugnare del av St. Anton hittar du 4-stjärniga Hotel Kertess med fin wellness och utsikt över de vackra Rendl-bergen.

Hotel Kertess är ett traditionellt och stilfullt hotell med wellness som ligger i en lite lugnare del i utkanten av St. Anton. En ynka 15 minuters promenad tar dig till både centrum och skidåkningen. Om du inte vill gå så är det bara att hoppa på skidbussen som går precis utanför hotellet.

Traditionellt inredda rum

På hotellet finns det 52 ljusa rum i olika storlekar, bland annat dubbelrum och familjerum. Rummen är traditionellt inredda och i alla rum finns det hårtork, WiFi och TV.

Fint wellnessområde

Efter en dags skidåkning kan du mjuka upp kroppen i hotellets wellnessområde där du hittar finsk bastu, ångbastu, avslappningsrum och inomhuspool. Wellnessområdet är öppet varje dag kl 08:00-20:00.

Skidresa med halvpension

På Hotel Kertess ingår halvpension i priset. Varje morgon stiger du upp och serveras en rejäl frukost för att du ska stå dig hela dagen. När du kommer hem från skidåkningen och fått mjuka upp dig lite i wellnessområdet serveras en god middag i den trevliga restaurangen. Efter en god middag är det bara att luta dig tillbaka och njuta av något gott att dricka i hotellets bar innan du kryper till kojs för en ny skiddag.

Skidrum och skidförvaring

På hotellet finns det ett skidrum med pjäxvärmare men för att slippa att släpa på skidorna så finns det en extern skidförvaring som är gratis vid liften.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid livsmedelsaffären Billa. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Nortlander ser fram emot att välkomna dig till Hotel Kertess i St. Anton.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 800 m

Avstånd till lift: 800 m

Avstånd till centrum : 1000 m

Avstånd till shopping: 500 m

Avstånd till skidbuss: 10 m

Rum

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring vid liften (gratis): Ja

Spa-behandlingar: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

Visa mer

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Enkelrum

Enkelrum med eget badrum.

Sängkläder - Hårtork - Badkar eller dusch - Toalett - Telefon - Handdukar - TV

Dubbelrum

Dubbelrum med eget badrum.

Sängkläder - Hårtork - Badkar eller dusch - Toalett - Telefon - Handdukar - TV

Familjerum med 1 extrasäng

Familjerum med eget badrum och möjlighet till 1 extrasäng.

Sängkläder - Hårtork - Badkar eller dusch - Toalett - Telefon - Handdukar - TV

AccommodationTypes