Frankrike, Tignes

Apartment Le Jhana

Fakta

Om Apartment Le Jhana

Le Jhana är ett fantastiskt, fyrstjärnigt lägenhetskomplex som bjuder på stora lägenheter, drömläge och wellness.

2011 var det år då Tignes kunde presentera ännu ett fantastiskt fyrstjärnigt lägenhetskomplex i Alperna. Le Jhana välkomnar er till en skidsemester, där alla stjärnor är fullt förtjänade.

Första stjärnan - Drömläget

Lägenheterna får den första stjärnan genom att uppfylla det viktigaste raven av dem alla – vi vill bo nära pist och lift. Med 75 meter till närmsta lift samt ski in/ski out kommer vi inte mycket närmre skidåkningen.

Andra stjärnan - Gratis wellness

Den andra blinkande stjärnan delar ni själva ut, då ni efter en lång dag på pisterna, kryper ner i den bubblande jacuzzin, eller besöker inomhuspoolen. Allt detta hittar ni på lägenhetskomplexet Nevada, som ligger 300m från lägenheterna.

Tredje stjärnan - Stora lägenheter

Den tredje stjärnan kommer till sin rätt med de stora lägenheterna som erbjuds här. Här kan hela familjen eller alla vännerna bo under ett och samma tak.

Fjärde stjärnan - God mat

De läckra och fullt utrustade lägenheterna kommer tyvärr utan egen kock, men kökets standard är däremot med till att inspirera även den mest fantasilösa i matlagningssammanhang.

Vi ser fram emot en fyrstjärnig vinter!

Tveka inte på att höra av er om ni har frågor.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid turistkontoret. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Transferbussen stannar bara på ett ställe i Tignes Le Lac (vid turistkontoret) och på ett ställe i Tignes Val Claret (stora busshållplatsen). Det kan därför vara 100-550 meters promenad till ditt boende. Guiderna hjälper naturligtvis till med vägledning.

Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist : 0 m

Avstånd till lift: 75 m

Avstånd till centrum : 150 m

Avstånd till shopping: 150 m

Avstånd till skidbuss: 250 m

Avstånd till skiduthyrning: 150 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Kökshanddukar Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Bastu: Ja

Garage: 60€/week

Jacuzzi: Ja

Parkering (mot betalning): 70€ /week

Reception: Ja

Rengöring, förutom kök: Ja

Visa mer

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

SwimmingPool: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): 75€ /week

Tvätt-service: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

3-rumslägenhet 6 personer

Trerumslägenhet för sex personer på 55-60 kvm som består av ett sovrum med en dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, vardagsrum med bäddsoffa för två personer samt badrum med badkar och wc. Köket består av en keramisk spishäll, multifunktionell ugn, kylskåp, diskmaskin samt Sensio kaffebryggare, vattenkokare, mixer och brödrost. Badrum med dusch samt handdukstork och separat toalett.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Hårtork - Miniugn - Ugn –Kylskåp - Telefon - Handdukar - Brödrost - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)  

4-rumslägenhet 8 personer

Fyrarumslägenhet för åtta personer om 75-80 kvm, som består av ett sovrum med en dubbelsäng, två sovrum med två enkelsängar i varje, vardagsrum med bäddsoffa för två personer, två separata badrum, ett med badkar och ett med dusch samt två toaletter. Köket består av en keramisk spishäll, multifunktionell ugn, kylskåp, diskmaskin samt Sensio kaffebryggare, vattenkokare, mixer och brödrost.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Hårtork - Miniugn - Ugn –Kylskåp - Telefon - Handdukar - Brödrost - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes