Frankrike, Tignes

Hotel Le Levanna

Halvpension

Fakta

Om Hotel Le Levanna

Man kan nästan inte bo bättre i Tignes Le Lac än på Hotel Le Levanna som med sitt ski-in/ski-out läge har underbar utsikt över Grand Motte och sjön.

Hotellets placering precis vid pisten och Toviéres-liften gör att ni inte kan få skidåkningen närmare. När skiddagen lider mot sitt slut kan ni åka direkt ner till hotellets stora terrass var ni kan sätta er och njuta av solens sista solstrålar med en kall aperol spritz eller ett glas med lokalt vitt vin med utsikt över den populära glaciären Grand Motte.

Nu när vi ändå pratar om utsikt så får ni inte en bättre utsikt i Tignes än den på Hotel Le Levanna som ligger på första raden.

Chalet-hotellet har byggts i den klassiska stilen med trä och sten, samtidigt som stilen på hotellet är modern och tillsammans påminner det om att ni är i Alperna.

Halvpension

Efter en hel dag på pisterna i det stora skidområdet välkomnar hotellets restaurang Le Terrasses er in i deras lugna atmosfär med en fantastisk bergsutsikt. Här tillagar hotellets kockar eller fisk- och skaldjursspecialist fina delikatesser eller en av deras signaturrätter. När magen är full kan ni avsluta dagen i hotellets loungebar.

Oroa er inte för en bra start på dagen för du kan lugnt lita på att hotellet serverar en frukostbuffé var energin fylls på inför en hel dag med att utforska det stora härliga skidområdet.

Rummen

Hotel Le Levanna har ljusa och härliga rum med modern och trivsam inredning var man lugnt kan känna sig som hemma. Oavsett om resan görs med din partner, vänner eller familj erbjuder hotellet olika möjligheter för att uppfylla era önskningar och ert behov.

Spa

Har ni behov för ännu mer avkoppling efter dagens utmaningar kan ni besöka hotellets spa med bastu, hamam och bubbelbad. Det finns även möjlighet för att boka en massage direkt till rummet mot extra kostnad.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid turistkontoret. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Transferbussen stannar bara på ett ställe i Tignes Le Lac (vid turistkontoret) och på ett ställe i Tignes Val Claret (stora busshållplatsen). Det kan därför vara 100-550 meters promenad till ditt boende. Guiderna hjälper naturligtvis till med vägledning.

Vi ses i Tignes på Hotel Le Levanna på året skidsemester med Nortlander!

Avstånd

Avstånd till pist : 0 m

Avstånd till lift: 100 m

Avstånd till centrum : 100 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 100 m

Rum

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Jacuzzi: Ja

Parkering (mot betalning): On request

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Solterrass: Ja

Visa mer

Sällskapsdjur (på förfrågan): On request

Wellness: Ja

Ångbastu: Ja

Dobbeltværelse Comfort

Nordvendt værelse på ca. 15m2 med udsigt over byen. Værelset har en dobbeltseng, der kan dog laves 2 enkeltsenge på forespørgsel. Værelset har desuden et badeværelse med brus og toilet.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder - TV

Dobbeltværelse Comfort med udsigt

Sydvendt værelse med udsigt til pisterne og søen. Værelset har en dobbeltseng, der dog kan laves til 2 enkeltsenge på forespørgsel. Badeværelse med enten brus eller badekar. Derudover har værelset balkon.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder - TV - Balkon

Dobbeltværelse Privillege

Nord- eller sydvendt værelse på ca. 24 m2 med udsigt til pisterne. Værelset har en dobbeltseng, der dog kan laves til 2 enkeltsenge på forespørgsel, og en sovesofa til 1 person. Badeværelse med brus eller badekar og toilet. Værelset har desuden balkon.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder - TV - Balkon

Familiesuite

Sydvendt familiesuite på ca. 32m2 med udsigt til pisterne, søen og gletsjeren. Værelset har en dobbeltseng, som kan laves om til enkeltsenge på forespørgsel og en køjeseng. Badeværelse med brus eller badekar og separat toilet. Værelset har desuden en balkon.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder - TV - Balkon

Suite Duplex

Suite på ca. 40m2 mod syd/vest i 2 rum. Værelset består af 2 separate værelser, som er forbundet af et badeværelse med brus. Det første værelse har udsigt over byen og det andet værelse har udsigt over pisterne og balkon. Begge værelser har en dobbeltseng, som kan laves til 2 enkeltsenge på forespørgsel.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder - TV - Balkon

Suite med udsigt

Suite på ca. 40m2 mod nord/vest i 2rum. Værelset består af 2 separate værelser, som er forbundet af et badeværelse med brus. Det første værelse har udsigt over byen og det andet værelse har udsigt til pisterne og balkon. Begge værelser har en dobbeltseng, som kan laves til 2 enkeltsenge på forespørgsel.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder  - TV - Balkon

Stor suite m. 4 værelser

Stor suite på ca. 130m2 i 4 værelser og 2 etager med en forholdsvis stejl trappe. Alle 4 værelser har en dobbeltseng, som kan laves til 2 enkeltsenge på forespørgsel. 2 af værelserne har et badeværelse med toilet og brus og de andre 2 har et badeværelse med toilet og badekar. Derudover har værelset en stor privat balkon med en panorama udsigt over næsten hele resortet.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder - TV - Balkon

AccommodationTypes