Frankrike, Tignes

Hotell

Hotel Les Campanules

Halvpension

Fakta

Om Hotel Les Campanules

Om du vill bo på ett hotell med spa och wellness, samt med fantastisk utsikt över sjön och Grand Motte, så är Hotel Les Campanules i Tignes Le Lac ett bra val.

Från ögonblicket som du träder in på Hotel Les Campanules får du en vistelse i avkopplande och välkomnande omgivningar på detta familjedrivna hotell.

Det fyrstjärniga Hotel Les Campanules erbjuder allt du behöver för en avkopplande skidsemester, och som bonus är platsen både historisk och prestigefylld.

Det charmerande och autentiska hotellet är byggt i trä och sten vilket ger en äkta stämning av alperna. Dessutom ligger hotellet med en få minuters promenad från huvudliften i Tignes Les Lac, vilket gör början på din skiddag enkel.

Skidåkning och wellness

När du kommer hem från din dag på skidor har du möjlighet för att njuta av en drink i hotellets bar eller på terrassen med fantastisk utsikt till ett snötäckt bergslandskap. På tal om utsikt kan du även slappna av i hotellets uppvärmda utomhuspool med makalös utsikt över Grand Motte och sjön som delar upp Tignes i två delar. Utöver den uppvärmda poolen erbjuder hotellet en härlig wellness-avdelning med bland annat bastu, turkiskt bad och spa var du kan skämma bort din kropp innan ännu en dag full med skidåkning.

Halvpension

Vistelsen är med halvpension som kan avnjutas i hotellets mysiga restaurang och med de stora panoramafönstren går du inte heller miste om den fina utsikten. Finns det ett bättre sätt att börja dagen på än att slå sig ner till en vacker utsikt av snötäckta berg och en god frukostbuffé. Även deras frukostbuffé ger helt rätt början på en skiddag med ett stort utbud av bland annat färsk frukt, flingor, franska kakor, lokal ost och charkuteri.

Till middag kan du återigen sätta dig till rätta i restaurangen var hotellets kockar lagar en gourmet-meny med lokala råvaror varje dag, samt håller temakvällar för dina smaklökars största fröjd.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid turistkontoret. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Vi ses i Tignes på Hotel Les Campanules på årets skidsemester med Nortlander!

Avstånd

Avstånd till pist : 100 m

Avstånd till lift: 100 m

Avstånd till centrum : 200 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 200 m

Rum

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Fitnessrum: Ja

Jacuzzi: Ja

Reception: Ja

Solterrass: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

Visa mer

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Comfort

Værelse på ca. 16m2 med udsigt til dalen og kirken. Værelset har en dobbeltseng, men der kan laves 2 enkeltsenge på forespørgsel. Derudover et badeværelse med badekar og separat toilet.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

Dobbeltværelse Privillege

Værelse på ca. 18-20m2 mod syd med udsigt til pisterne, gletsjeren og søen. Værelset har en dobbeltseng, men der kan laves 2 enkeltsenge på forespørgsel. Badeværelse med badekar og toilet. Derudover har værelset balkon.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder - Balkon

Familiesuite

Værelse på ca. 25-29m2 mod dalen eller mod søen. Værelset har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge på forespørgsel, og en køjeseng. Badeværelse med badekar og toilet.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Suite Comfort

Værelse på ca. 30m2 mod syd med udsigt til pisterne, gletsjeren og søen. Værelset har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge på forespørgsel, og en sovesofa. Badeværelse med badekar og separat toilet.Værelset har desuden balkon.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder - Balkon

Suite Privillege

Værelse på ca. 36m2 mod syd med udsigt til bjerget. Værelset har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge på forespørgsel, og en sovesofa. Badeværelse med badekar og separat toilet.Værelset har desuden balkon mod syd med udsigt til gletsjeren og søen.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder - Balkon

AccommodationTypes