Frankrike, Tignes

Hotel L'Aigle du Montana

Halvpension

Fakta

Om Hotel L'Aigle du Montana

Vill du bo nära pisten, liften, centrum och sjön i Tignes? Då är Hotel L’Aigle du Montana helt rätt plats!

Med fem minuter till allt du behöver i Tignes kan man nästan säga att läget här är i toppklass. Hos Nortlander vågar vi faktiskt säga att det till och med är ett 5-stjärnigt läge! Hotellet är dessutom nyrenoverat inför säsongen 2023/2024 och inredningen bjuder in till en äkta fransk alpstämning.

Skidsemester med solterrass

Läget är inte det enda som är i topp här. Hotel L’Aigle du Montana är ett modernt och snyggt inrett hotell med allt du kan behöva på din skidsemester, såsom en mysig restaurang, solterrass med vilstolar, bar och ett litet wellness-område. Med andra ord finns det många möjligheter efter en dag med skidåkning! Så blir det en sväng till baren, solterrassen, poolen eller bastun?

Wellness på hotellet

Behöver du koppla av efter dagens utmaningar på pisten kan du låta kroppen ladda upp i hotellets wellness-avdelning som har pool, bastu, turkiskt bad och bubbelpool.

Rummen

Det är inte bara de allmänna utrymmena som är modernt inredda. Rummen är också praktfulla med allt som du kan behöva! Häribland eget badrum, en fin säng och dessutom har många av rummen även en balkong med fin utsikt, men kom ihåg att boka detta om du önskar det på skidsemestern. Hotellet är inte det största och har totalt 21 rum och 42 sängar, vilket ger en gemytlig och familjär känsla.

Halvpension på skidresan

På Hotel L’Aigle du Montana är halvpension med i priset. Det betyder att du varje morgon blir serverad en god och mättande frukostbuffé i hotellets restaurang. Efter en dag i skidbacken – och kanske även efter en afterski-drink i baren – kan du slå dig ner och njuta av en 3-rätters kvällsmeny.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid turistkontoret. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Med andra ord har Hotel L’Aigle du Montana allt du behöver på skidresan till Tignes – och vi på Nortlander ser fram emot att välkomna dig!

Avstånd

Avstånd till pist : 200 m

Avstånd till lift: 350 m

Avstånd till centrum : 500 m

Avstånd till skidbuss: 300 m

Avstånd till skiduthyrning: 500 m

Rum

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Lounge: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dubbelrum

Mindre dubbelrum på ca. 17 kvm med antingen en dubbelsäng (160 cm) eller två enkelsängar (2x80 cm). Rummet har eget badrum med dusch och toalett. Det finns dessutom minibar och TV.

Dubbelrum med balkong

Dubbelrum med en dubbelsäng på antingen 180x200 cm eller 140x190 cm. Det finns även möjlighet för enkelsängar. Rummet har eget badrum med dusch och toalett. Dessutom finns en privat balkong, minibar och TV. Det är möjligt att få plats med en barnsäng.

Dubbelrum med balkong och utsikt över bergen

Dubbelrum i söderläge med utsikt över bergen. Rummet har en dubbelsäng på antingen 180x200 cm eller 140x190 cm. Det finns även möjlighet för enkelsängar. Rummet har eget badrum med dusch och toalett. Dessutom finns en privat balkong, minibar och TV.

Dubbelrum "Superior" med balkong och utsikt över bergen

Dubbelrum i sydvästläge med utsikt över bergen. Rummet har en dubbelsäng på 180x200 cm eller två enkelsängar, samt ett mindre sittområde. Rummet har även eget badrum med dusch och toalett. Dessutom finns en privat balkong, minibar och TV.

AccommodationTypes