Frankrike, Tignes

Apartments YNYCIO

Fakta

Om Apartments YNYCIO

Precis vid pisten i Tignes Val Claret hittar du Apartments Ynycio. Här kan du blixtsnabbt komma ut i det stora skidåkarparadiset med 350 kilometer pist.

Välkommen på en skidresa till Tignes Val Claret i det fantastiska skidområdet som bjuder på 350 härliga kilometer pist. Det bästa av allt är att pisterna löper precis utanför fantastiska Apartments Ynycio vilket innebär att du inte kan komma närmare pisten. Du bor så gott som i den och får direkt tillgång till Grand Motte Funicular och Bolin-sittliften – med skidor såklart. Apartments Ynycio är helt nytt och slår upp dörrarna för första gången i december 2022.

På 2.150 meters höjd i Tignes Val Claret och i hjärtat av Savoyard-området slår Ynycio upp dörrarna med en annorlunda inredning med inspiration från bergen i Sydamerika. En stor del av inredningen har mjuka kanter och djupa jordfärger som ger dig en känsla av att vara i Latinamerika. Allt i allt så följer inredningen ett genomgående tema. Som pricken över i:et får du även en helt unik panoramautsikt från lägenhetskomplexet ut över den stora vackra glaciären.

Avkoppling på 2.150 meters höjd

Skäm bort din kropp med avkoppling i lägenhetskomplexets SPA- och wellnessavdelning efter en dag i backen. I helt unika omgivningar får du tillgång till allt hjärtat kan tänkas begära. Allt från pool och bastu till turkisk hamam. Är skidkroppen öm kan du även boka flera olika massagebehandlingar mot betalning.

Var uppmärksam på att barn under 13 är ska ha en vuxen med samt att bastu och hamam är från 16 år.

Hur smakar maten?

Den smakar helt fantastiskt! Du har nämligen ett helt eget kök i lägenheterna där du kan briljera som kock med franska specialiteter. Det är dessutom enkelt att imponera på ditt resesällskap med dina matkunskaper då möjligheten för att handla in ligger inom kort gångavstånd.

Några gånger är det däremot skönt att låta andra stå för maten. I Tignes hittar du ett hav av restauranger i alla prisklasser och med ett urval från världens alla hörn. Om du vill göra det ännu enklare för dig så ligger det en restaurang i lägenhetskomplexet där det finns möjlighet för att äta både lunch och middag - även den inspirerad av latinamerika. Dessutom har restaurangen direkt tillgång till pisten. Det finns även möjlighet för att köpa till frukost under vistelsen i restaurangen om du vill vara säker på att få fyllt batterierna upp ordentligt inför en lång dag i backen.

Lägenheter med plats för alla

Lägenheterna på Ynycio är inredda med ett mer dämpat färgval. Benvit kombinerat med grå och bruna toner är vad du hittar i de trevliga och rymliga lägenheterna tillsammans med en enkel, chic och tidlös design. Det finns plats för 2-6 personer i lägenheten så du kan tryggt bjuda med vännerna, familjen eller din partner.

Lägenheterna består bland annat av ett kombinerat kök/vardagsrum där du kan visa upp dina kulinariska kunskaper samtidigt som ditt resesällskap gör dig sällskap. Det är som upplagt för härliga stunder i det gemensamma området i lägenheten.

Värt att veta

I lägenhetskomplexet finns det skidskåp och pjäxtorkare så du slipper att ha skidor och pjäxor ståendes i lägenheten.

Kör du till Tignes så finns det parkeringsmöjligheter vid lägenhetskomplexet mot betalning och bokning.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid turistkontoret. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Transferbussen stannar bara på ett ställe i Tignes Le Lac (vid turistkontoret) och på ett ställe i Tignes Val Claret (stora busshållplatsen). Det kan därför vara 100-550 meters promenad till ditt boende. Guiderna hjälper naturligtvis till med vägledning.

Vi ser fram emot att välkomna dig på din skidresa till Tignes!

Avstånd

Avstånd till pist : 25 m

Avstånd till lift: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 350 m

Rum

Safety box Ja

TV Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Miniugn Ja

Kökshanddukar Ja

Mat och dryck

Bar Ja

Restaurang Ja

Faciliteter

Barnsäng: On request

Barnsäng: Ja

Bastu: Ja

Garage: 112€ /week

Lounge: Ja

Parkering (mot betalning): 112€ /week

Visa mer

Reception: Ja

Rengöring, förutom kök: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

SwimmingPool: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): 154€ /week

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

2-rumslägenhet m. sovalkov 2-4 personer

Lägenhet på ca 40 kvm som består av ett sovrum med en dubbelsäng, en sovalkov med två enkelsängar, ett kombinerat kök/vardagsrum samt ett badrum med toalett och badkar eller dusch.

3-rumslägenhet 2-4 personer

Lägenhet på ca 58 kvm i ett eller två plan. Lägenheten består av ett sovrum med en dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, ett kombinerat kök/vardagsrum, ett badrum med toalett och dusch eller badkar samt ett separat duschrum. I anslutning till lägenheten finns en privat bastu.

3-rumslägenhet m. sovalkov 6 personer "PLUS"

Lägenhet på ca 60 kvm i ett eller två plan. Lägenheten består av ett sovrum med en dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, en sovalkov med två enkelsängar, ett kombinerat kök/vardagsrum, två duschar/badkar och två toaletter. Toalett och dusch/badkar kan antingen vara i samma rum eller separata.

AccommodationTypes