Frankrike, Tignes

Hotel L'Aiguille Percée

Halvpension

Fakta

Om Hotel L'Aiguille Percée

Skäm bort dig själv med en modern och rustik charm på det mysiga chalet-hotellet L’Aiguille Percée som dessutom ligger i hjärtat av Tignes Le Lac.

Välkommen till Hotel L’Aiguille Percée - här omsluts du av en äkta chalet-stil med rustika sten- och träkonstruktioner som ger dig en känsla av autentisk fransk alpstämning.

Du får ett perfekt läge i Tignes Le Lac med liften och butikerna inom gångavstånd. Det är lätt och bekvämt att ta sig ut i det fantastiska skidområdet med bara 100 meter till den närmaste liften. Det är även vid liften som skidskolan har sin mötesplats vilket är ideellt för dig som reser med barn.

Tignes har ett imponerande panorama med sina naturligt vita bergstoppar som skapar en betagande amfiteater. Hotel L’Aiguille Percée ger dig ett centralt läge med folkvimmel i centrum, sus från svängande skidor och en betagande utsikt – du ska bara kliva utanför hotelldörren för att uppleva allt.

Pool och SPA

Skäm bort dig själv i hotellets SPA och pool efter en utmanande dag på pisterna. Det finns inomhuspool, ångbastu och bastu som kan skämma bort dina ömma muskler och förbereda dig på ännu fler timmar i det stora skidområdet.

Halvpension

Njut av halvpension på din skidsemester. Varje morgon kan du koppla av i den mysiga restaurangen, njuta av frukosten och beundra utsikten över pisten medan du planerar dagens skidprogram. Kockarna är experter på att mätta en skidåkares mage, så du kan vara säker på att bli mätt och redo för dagens skidåkning.

Efter en lång dag på Tignes många pister kan du varva ner i restaurangen eller baren. Under kvällen serveras det välsmakande och lokala rätter i den mysiga och autentiska restaurangen, som ger dig en riktig känsla av Alperna. Njut av utsökta och moderna smakupplevelser kombinerat med traditionella rätter.

Rummen

Hotellets rum präglas av Alperna med rustika sten- och träpaneler som skapar en varm och hemtrevlig atmosfär. Här kan du verkligen slappna av och få energi till ännu en dag på pisterna. Rummen är även utrustade med allt som du kan tänkas att behöva på din skidsemester.

Lounge, bar och gemensamma utrymmen

På hotellet finns allmänna utrymmen där du kan slänga dig i mjuka möbler, spela brädspel med familjen, njuta av en drink i baren eller fördjupa dig i en bra bok.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid turistkontoret. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Nortlander ser fram emot att välkomna dig på Hotel L’Aiguille Parcée i Tignes.

Avstånd

Avstånd till pist : 100 m

Avstånd till lift: 100 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till skiduthyrning: 225 m

Rum

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Barnsäng: On request

Bastu: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

SwimmingPool: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): 20€ /day

Visa mer

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum "Comfort"

Dubbelrum i västläge belägna på andra, tredje eller fjärde våningen. Består av en dubbelsäng på 140x200 cm, en TV-skärm, samt ett eget badrum med dusch och toalett.

Dubbelrum "Privilege"

Dubbelrum i söderläge belägna på andra, tredje och fjärde våningen. Består av en dubbelsäng på 140x200 cm, samt privat balkong, TV och ett badrum med dusch och toalett.

3-bäddsrum "Privilege"

Dubbelrum i söderläge belägna på andra och tredje våningen. Består av en dubbelsäng på 140x200 cm och en enkelsäng på 90x200 cm, eller tre enkelsängar. Det finns dessutom en privat balkong, TV och ett badrum med dusch och toalett.

Svit med loft

Svit i söderläge beläget på femte våningen. Består av två enkelsängar på 90x200, samt ett loft med två enkelsängar på 90x200. Rummet har även en privat balkong.

Familjesvit med 2 sovrum och loft

Denna lägenhet består av två dubbelrum med dubbelsängar (enkelsängar är möjligt på begäran), samt ett loft med en stor bäddsoffa och ett badrum. Rummet har plats för upp till 6 personer.

AccommodationTypes