Frankrike, Tignes

Apartment Hameau du Borsat

Fakta

Om Apartment Hameau du Borsat

Hameau du Borsat erbjuder enkla men trevliga lägenheter med fransk stil i hjärtat av Tignes.

Vill ni bo ett stenkast från pisten är detta boende ett väldigt bra alternativ.

Bo i hjärtat av Tignes Val Claret

Bor du på Hameau du Borsat är avstånden till det mesta korta. Lägenheterna ligger jättebra i Tignes Val Claret, bara 50 meter från pisten och mindre än 5 minuters gång till centrum. Här finns det bland annat butiker och inköpsmöjligheter. Närmaste skidlift hittar ni endast 100 meter från boendet.

Hur ser boendet ut?

Det finns olika storlekar av lägenheter att välja mellan där det får plats 4-6 personer. Lägenheterna är relativt små men är funktionella och trevliga. Alla lägenheter har ett litet kök utrustat med ugn eller mikro. Det finns även diskmaskin i alla lägenheter förutom i den studio som är för 4 personer. Trådlöst internet finns i receptionen mot betalning.

Det är möjligt att köpa till halvpension eller kvällsmat i bokningsprovessen. Maten äter man på Restaurant Chalet Alpina som ligger på Hotel Chalet Alpina. Det är gratis för barn t.o.m. 3 år att äta med.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid turistkontoret. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Transferbussen stannar bara på ett ställe i Tignes Le Lac (vid turistkontoret) och på ett ställe i Tignes Val Claret (stora busshållplatsen). Det kan därför vara 100-550 meters promenad till ditt boende. Guiderna hjälper naturligtvis till med vägledning.

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 100 m

Avstånd till centrum : 300 m

Avstånd till shopping: 300 m

Avstånd till skidbuss: 300 m

Avstånd till skiduthyrning: 300 m

Rum

Slutstädning Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Kokplatta Ja

Mat och dryck

Restaurang Ja

Faciliteter

WiFi (mot betalning): 20€/week

Studio 4 personer

Lägenhet till 4 personer som har kök/vardagsrum med två sovplatser i hallen och två sovplatser i vardagsrummet. Lägenheten har även balkong eller terrass samt dusch och toalett. Köket har kylskåp, kokplattor och miniugn eller mikrovågsugn.
Sängkläder - Spis - Mikrovågsugn – Kylskåp - Wi-Fi (extra kostnad)

Studio m. sovalkov 4 personer

Lägenhet till 4 personer med kök/vardagsrum med två sovplatser, litet sovrum med 2 sovplatser, dusch/wc och balkong eller terrass. Köket har kylskåp, kokplattor och miniugn eller mikrovågsugn.
Sängkläder - Spis - Mikrovågsugn – Kylskåp - Wi-Fi (extra kostnad)

2-rumslägenhet 5 personer

Tvårumslägenhet på ca 27 kvm. Två sovplatser i vardagsrummet, en sovplats i entrén, och två sovplatser i sovrum. Litet kök med kylskåp, spis, miniugn eller mikrovågsugn och diskmaskin.
Sängkläder - Spis - Diskmaskin - Ugn – Kylskåp - Wi-Fi (extra kostnad)

2-rumslägenhet 6 personer

Lägenhet till 6 personer med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar, våningssäng i entrén och kök/vardagsrum med 2 sovplatser. Ytterligare finns det dusch/wc samt balkong eller terrass. Köket har kylskåp, spis, diskmaskin och miniugn eller mikrovågsugn.
Sängkläder - Spis - Diskmaskin - Ugn – Kylskåp - Wi-Fi (extra kostnad)

AccommodationTypes