Frankrike, Tignes

Residence Val Claret

Fakta

Om Residence Val Claret

Nära pist, lift och centrum

Privata skidlägenheter till skidåkare

Lägenheterna Val Claret är privatägda lägenheter som ligger på olika platser i Tignes Val Claret dock alla nära skidåkning.

Skidlägenheter bredvid pisten

Om inte skidlägenheter låg vid pisten skulle de bara vara vanliga lägenheter. Därför är vi inte rädda för att kalla Residence Val Claret för lägenheter byggda med skidåkning i tankarna. De ligger små 100 meter från pisten, vilket göra att man snabbt kommer till och från skidåkningen. Vi kan med andra ord säga att detta är en riktig skidlägenhet.

Hemmalagat är godast

När skidsemestern tar er till Val Claret bestämmer ni själva när ni vill upp och äta er frukost eller vilken tid ni vill hem från afterski och äta middag. Här står nämligen ingen mästerkock (med mindre ni själva har tagit med er en) och väntar på er. Köket är däremot klart till ert förfogande.

Vi är i de franska Alperna, här behöver ett läge nära pisten inte betyda att vi är långt ifrån byns pulserande liv och möjligheter till att köra diverse inköp. Lägenheterna ligger max 200 meter från centrum – dvs inga blåsor under fötterna efter den lilla promenaden!

Enkelt boende

På Val Claret finns plats åt alla oavsett om det är skidåkare som reser i par, med familjen eller med vännerna i grupper på åtta. Lägenheterna varierar alltså från två personers studio till åtta personers rum. Vi ses i Tignes och Residence Val Claret!

Det är möjligt att köpa till halvpension eller kvällsmat i bokningsprocessen. Maten äter man på Restaurant Chalet Alpina på Hotel Chalet Alpina. Det är gratis för barn t.o.m. 3 år att äta med.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid turistkontoret. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Avstånd

Avstånd till pist : 300 m

Avstånd till lift: 200 m

Avstånd till centrum : 300 m

Avstånd till shopping: 300 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 150 m

Rum

Slutstädning Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Parkering (mot betalning): by reservation

Reception: Ja

Studio 3 personer

Studiolägenhet till 3 personer på ca 15 kvm. Vardagsrum/uppehållsrum med tre sovplatser, eller en sovplats i vardagsrummet/uppehållsrummet samt en våningssäng med två sovplatser, i gången. Litet kök med kylskåp, spisplattor och miniugn eller mikrovågsugn.

Sängkläder - Kaffemaskin – Mikrovågsugn - Ugn – Kylskåp

Studio 4 personer

Studiolägenhet till 4 personer på ca 18 kvm. Vardagsrum/uppehållsrum med två sovplatser samt en våningssäng med två sovplatser, i gången. Litet kök med kylskåp, spisplattor och miniugn eller mikrovågsugn.

Sängkläder - Kaffemaskin – Mikrovågsugn - Ugn – Kylskåp

Studio m. sovalkov 4 personer

Studiolägenhet med sovalkov för 4 personer på ca 20 kvm. Vardagsrum/uppehållsrum med två sovplatser, samt en våningssäng med två sovplatser i gången eller två sovplatser i en sovkabin. Litet kök med kylskåp, spisplattor, miniugn eller mikrovågsugn och/eller diskmaskin i några lägenheter.

Sängkläder - Kaffemaskin – Mikrovågsugn - Ugn – Kylskåp

2-rumslägenhet 4 personer

Tvårumslägenhet till 4 personer på ca 25 kvm. Sovrum med enkelsängar eller våningssäng, vardagsrummet/uppehållsrummet med två sovplatser eller våningssäng i gången, med två sovplatser. Litet kök med kylskåp, spisplattor, miniugn eller mikrovågsugn och/eller diskmaskin i några lägenheter.

Sängkläder - Kaffemaskin – Mikrovågsugn - Ugn – Kylskåp

2-rumslägenhet 5 personer

Tvårumslägenhet till 5 personer på ca 30 kvm. Två sovplatser i vardagsrummet/uppehållsrummet eller en våningssäng i gången, med två sovplatser. Tre sovplatser i sovrum eller sovkabin. Litet kök med kylskåp, spisplattor, miniugn eller mikrovågsugn och/eller diskmaskin i några lägenheter.

Sängkläder - Kaffemaskin – Mikrovågsugn - Ugn – Kylskåp

3-rumslägenhet 8 personer

Trerumslägenhet till 8 personer på ca 50 kvm. Sovrum med två sovplatser, vardagsrum/uppehållsrum med två sovplatser, fyra sovplatser i annat sovrum, eller två sovplatser i gången och två i ett annat sovrum. Litet kök med kylskåp, spisplattor, miniugn eller mikrovågsugn och/eller diskmaskin.

Sängkläder - Kaffemaskin – Mikrovågsugn - Ugn – Kylskåp

4-rumslägenhet 8 personer

Fyrarumslägenhet till 8 personer på ca 60 kvm. Tre sovrum med två sängplatser i var och två sovplatser i vardagsrummet/uppehållsrummet. Litet kök med kylskåp, spisplattor, miniugn eller mikrovågsugn och/eller diskmaskin.

Sängkläder - Kaffemaskin – Mikrovågsugn - Ugn – Kylskåp

AccommodationTypes