Frankrike, Tignes

Apartment Le Telemark

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Apartment Le Telemark

Dessa fina franska chaletlägenheter ligger vid sjön Lac de Tignes, nära det härliga skidområdet.

Le Telemark ligger i den änden av byn som kallas Le Lac. Chaletlägenheterna återfinns direkt när man kommer in i Tignes, vid sidan av den berömda sjön Lac de Tignes.

Lägenheten Le Telemark har allt som behövs för en härlig skidsemester. I foajén, vid sidan av receptionen hittar man ett autentiskt och trivsamt uppehållsrum. Här kan man slå sig ner med en god bok framför brasan eller kanske njuta av något gott att dricka och prata om dagens skidåkning.

Fin spaavdelning

För dem som föredrar att njuta av härliga spafaciliteter erbjuder Telemark både pool, jacuzzi, bastu och hamam. Om man har krafter kvar efter skidåkningen och behov för mer motion, så är gymet självklart öppet för alla gäster.

Klassiska franska chaletlägenheter

Lägenheterna är precis som utsidan av byggnaden inspirerade av den klassiska chalet-stilen och utrustade med allt som behövs för att tillreda en god frukost eller middag. Det finns även möjlighet att låna redskap för att tillreda en äkta fransk raclette eller fondue, för den som vill prova en klassisk fransk alprätt.

På Le Telemark skapas härliga semesterminnen!

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid turistkontoret. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Transferbussen stannar bara på ett ställe i Tignes Le Lac (vid turistkontoret) och på ett ställe i Tignes Val Claret (stora busshållplatsen). Det kan därför vara 100-550 meters promenad till ditt boende. Guiderna hjälper naturligtvis till med vägledning.

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 100 m

Avstånd till centrum : 500 m

Avstånd till shopping: 450 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 500 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Miniugn Ja

Kökshanddukar Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Bastu: Ja

Fitnessrum: Ja

Garage: 60€/week

Jacuzzi: Ja

Parkering (mot betalning): 80€ /week

Reception: Ja

Visa mer

Rengöring, förutom kök: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

SwimmingPool: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): 80€ /week

Tvätt-service: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

2-rumslägenhet 4 personer

Tvårumslägenhet för fyra personer på 35-40 kvm. Lägenheten består av ett separat sovrum med två enkelsängar samt en bäddsoffa för två personer i vardagsrummet. Det finns ett badrum med dusch och toalett. Lägenheten har balkong samt kök med ugn, spis, diskmaskin, kylskåp, kaffekokare och vattenkokare.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Hårtork - Miniugn - Ugn –Kylskåp – Telefon - Handdukar - Brödrost - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

3-rumslägenhet 6 personer

Trerumslägenhet för sex personer på 50-55 kvm. Lägenheten består av ett sovrum med dubbelsäng, ett med två enkelsängar samt en bäddsoffa för två personer i vardagsrummet. Badrummet består av en dusch, toalett samt är utrustat med hårfön. Ni har dessutom TV samt telefon. Lägenheten har balkong samt kök med ugn, kokplattor, diskmaskin, kylskåp, kaffekokare och vattenkokare.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Hårtork - Miniugn - Ugn –Kylskåp – Telefon - Handdukar - Brödrost - TV - Tvättmaskin - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

4-rumslägenhet 8 personer

Fyrarumslägenhet för åtta personer på 70-80 kvm. Lägenheten består av ett sovrum med en dubbelsäng, två sovrum med två enkelsängar i varje samt en bäddsoffa för två personer i vardagsrummet. I lägenheten finns två badrum och två toaletter. I lägenheten finns TV, telefon och hårfön. Ni har dessutom balkong samt kök med ugn, spis, diskmaskin, kylskåp, kaffekokare och vattenkokare. Några av lägenheterna är byggda i två etage.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Hårtork - Miniugn - Ugn –Kylskåp – Telefon - Handdukar - Brödrost - TV - Tvättmaskin - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

5-rumslägenhet 10 personer

Femrumslägenhet för 10 personer på 85-100 kvm. Lägenheten består av fyra sovrum, två med dubbelsäng och två med enkelsängar samt en bäddsoffa för två personer i vardagsrummet. I lägenheten finns två badrum och två toaletter. I lägenheten finns TV, telefon och hårfön. Dessutom balkong samt kök med ugn, kokplattor, diskmaskin, kylskåp, kaffekokare och vattenkokare. Några av lägenheterna är på två plan.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Hårtork - Miniugn - Ugn –Kylskåp – Telefon - Handdukar - Brödrost - TV - Tvättmaskin - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

6-rumslägenhet 12 personer

Sexrumslägenhet för 12 personer på 110 kvm. Lägenheten består av två dubbelrum med dubbelsäng, tre dubbelrum med två enkelsängar samt en bäddsoffa för två personer i vardagsrummet. Det finns totalt tre badrum och två toaletter. I lägenheten finns TV, telefon och hårfön. Lägenheten har balkong samt kök med ugn, kokplattor, diskmaskin, kylskåp, kaffekokare och vattenkokare. Några av lägenheterna är byggda i två etage.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Hårtork - Miniugn - Ugn –Kylskåp – Telefon - Handdukar - Brödrost - TV - Tvättmaskin - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes