Frankrike, Tignes

Hotel VoulezVous

Halvpension

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Hotel VoulezVous

I hjärtat av Tignes Le Lac hittar ni Hotel Voulez Vous som har sin helt egna cocktail- och vinbar, och ligger med kort avstånd till pisten.

Hotellet ligger 50 meter från pisten och bara 200 meter till den närmsta liften. Här behöver ni inte bekymra er för långa promenader med all skidutrustning innan ni kan klicka på era skidor och enkelt komma ut i skidområdet i en fart. Ni får ett helt nytt hotell som är byggt i en elegant och varm stil. Ett hotell var ni har möjlighet för att utmana er inre sångfågel vid karaoke-boxen, öva på era danssteg till hotellets silent-party eller deltaga i hotellets flera andra aktiviteter.

Hotellets egna bar Icebreaker är perfekt till att slå sig ner för aprés-ski efter en lång dag i backen. Ta plats i barens stiliga möbler med en signatur-cocktail i handen som är blandad av hotellets egna mixolog. Har ni mer lust för att smaka på lokala viner finns det möjlighet för att få serverat en Barolo eller ett annat vin från Savoie-området.

Halvpension

Under vistelsen på Hotel Voulez Vous är halvpension inkluderat. Ni kan tryggt luta er tillbaka i restaurangen och njuta av er frukost från buffén som innehåller ett urval av bröd, ost och charkuterier från regionens lokala producenter samt färsk frukt. Med en bra start på dagen är det upplagt för en bra dag i backen.

Efter en lång dag på skidor kan ni återigen luta er tillbaka i hotellets trevliga restaurang. Möt italiensk och fransk gastronomi i hotellets restaurang var ni kan njuta av de kulinariska traditionerna från Savoie.

Spa

Behöver ni en paus efter dagens skidåkning kan ni besöka hotellets 600m2 spa. Här finns det möjlighet för att ta ett dopp i poolen med betagande utsikt över bergslandskapet, bubbla ett par minuter i bubbelbadet eller svettas lite i bastun eller i hamamen. Alla gäster över 15 år har tillgång under öppningstiden. I högsäsongen kan det införas bokning av spa för att undgå att det blir överfyllt.

Efter en hel dag på skidor kan ni även få mjukat upp musklerna med en omgång massage eller andra exklusiva behandlingar mot betalning och bokning av tid.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid turistkontoret. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Transferbussen stannar bara på ett ställe i Tignes Le Lac (vid turistkontoret) och på ett ställe i Tignes Val Claret (stora busshållplatsen). Det kan därför vara 100-550 meters promenad till ditt boende. Guiderna hjälper naturligtvis till med vägledning.

Vi ses i Tignes på årets skidsemester med Nortlander!

Avstånd

Avstånd till pist : 0 m

Avstånd till lift: 100 m

Avstånd till centrum : 100 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 100 m

Rum

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Fitnessrum: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

SwimmingPool: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): On request

Visa mer

WiFi: Ja

WiFi (mot betalning): On Request

Dubbelrum

Rum på ca 15-22 kvm med badrum. I badrummet finns det en dusch och en toalett. Rummet har en dubbelsäng som kan göras om till två enkelsängar på förfrågan.

Sängkläder – Badrum & toalett – Handdukar

Dubbelrum "Cosy"

Rum på ca 23-29 kvm med badrum. I badrummet finns det en dusch och en toalett. Rummet har en dubbelsäng som kan göras om till två enkelsängar på förfrågan.

Sängkläder – Badrum & toalett – Handdukar

Dubbelrum "Privilege"

Rum på ca 29-35 kvm med badrum. I badrummet finns det ett badkar eller en dusch och en toalett. Rummet har en dubbelsäng som kan göras om till två enkelsängar på förfrågan samt en utdragbar säng för ett barn under 12 år.

Sängkläder – Badrum & toalett – Handdukar

Junior Suite

Rum på ca 36-38 kvm med badrum. I badrummet finns det en dusch och en toalett. Rummet har en dubbelsäng som kan göras om till två enkelsängar på förfrågan samt två utdragbara sängar till barn under 12 år.

Sängkläder – Badrum & toalett – Handdukar

Suite

Rum på ca 42 kvm med badrum. I badrummet finns det en dusch och en toalett. Rummet har en dubbelsäng som kan göras om till två enkelsängar på förfrågan samt två utdragbara sängar till barn under 12 år. Dessutom har rummet balkong.

Sängkläder – Badrum & toalett – Handdukar - Balkong

AccommodationTypes