Österrike, Ischgl

Apartment Alpin Apart

Fakta

Om Apartment Alpin Apart

Lägenheter som ligger belägna 5 minuter från den legendariska skidåkningen i Ischgl.

Endast 5 minuters promenad från Pardatschgrat-gondolen i Ischgl ligger lägenheterna Alpina Apart. Den lugna omgivningen är perfekt för dig som uppskattar skidåkning i världsklass och kvalitetstid med familjen eller vännerna.

Välskötta lägenheter

Den ena av lägenheterna består av två dubbelrum med eget badrum, kombinerat kök och vardagsrum samt balkong. Den andra lägenheten består av två dubbelrum med privat badrum, ett större kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa för två personer samt balkong.

Balkongerna har en fin utsikt över floden - det perfekta stället att koppla av på efter en lång dag på pisterna. Alla lägenheter har TV, värdeskåp och Wi-Fi samt sängkläder och handdukar. Det finns också möjlighet att köpa till "Brötchenservice", och få morgonbröd levererat direkt till dörren.

Skidförvaring halvvägs till liften

Halvvägs till Pardatschgrat-gondolen ligger Hotel Alpina, där du kan förvara dina skidor. Du behöver alltså inte bära dina skidor hela vägen från Alpina Apart till liften.

Känd österrikisk skidort

Ischgl är känt för sitt pulserande byliv, som bland annat erbjuder shopping, exklusiva restauranger och afterski i världsklass. Här väntar en äkta österrikisk skidupplevelse.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Mpreis och Florian-Garage. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Här får du:

  • Lugna omgivningar
  • 5 minuters gång till liften
  • Välskötta lägenheter med plats för upp till 6 personer
  • Skidåkning i världsklass
  • Pulserande byliv - massor av shopping, restauranger och afterski

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Ses vi i ischgl?

Avstånd

Avstånd till pist : 400 m

Avstånd till lift: 350 m

Avstånd till centrum : 500 m

Avstånd till skidbuss: 250 m

Avstånd till skiduthyrning: 350 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

3-rumslägenhet till 4 personer

2 separata sovrum, 2 badrum med dusch / toalett, hårtork inkl. Sängkläder, handdukar, 1 kök med TV, telefon, gratis W-LAN, kassaskåp, mikrovågsugn, balkong

3-rumslägenhet till 6 personer

2 separata sovrum, 2 badrum med dusch / toalett, 1 kök med utdragbar soffa för 5: e och 6: e personen, TV, telefon, gratis W-LAN, kassaskåp, mikrovågsugn, balkong

AccommodationTypes