Frankrike, Val d'Isere

Residence Les Hauts du Rogoney

Fakta

Om Residence Les Hauts du Rogoney

Klassisk franska lägenheter

Residence Les Hauts du Rogoney ligger bara 100 meter från den närmsta liften och pisten och ligger därmed helt perfekt för skidentusiasten.

Inköpsmöjligheter behöver man heller inte leta länge efter. De finns bara några minuters promenad iväg.

Lägenheterna

Lägenheterna är lite äldre men många av dem är privatägda och håller därav riktigt god standard. Lägenhetskomplexet är i harmoni med omgivningen klädd i trä och avspeglar den klassiska franska alpstilen.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Hotel Christiania och Legrand Louis. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 100 m

Avstånd till lift: 200 m

Avstånd till centrum : 500 m

Avstånd till shopping: 300 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 500 m

Rum

Slutstädning Ja

Sängkläder Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

Studio m. sovalkov 4 personer

Studiolägenhet på ca 22 kvm som består av ett kombinerat kök/vardagsrum med bäddsoffa, sovalkov med två sovplatser samt dusch/wc.

Sängkläder - Spis – Kylskåp

2-rumslägenhet 4 personer

2-rumslägenhet på ca 26 kvm som består av ett kombinerat kök/vardagsrum med bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt dusch/wc.

Sängkläder - Spis – Kylskåp

2-rumslägenhet m. sovalkov 6 personer

Lägenhet på ca 28 kvm som består av ett kombinerat kök/vardagsrum med bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar, en sovalkov med våningssäng samt dusch/wc.

Sängkläder - Spis – Kylskåp

3-rumslägenhet 6 personer

Lägenhet på ca 28 kvm som består av ett kombinerat kök/vardagsrum med bäddsoffa, två sovalkover med två enkelsängar i vardera samt dusch/wc.

Sängkläder - Spis – Kylskåp

AccommodationTypes