Italien, Cervinia

Hotel Sporting

Halvpension inkl. transfer

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Hotel Sporting

Vill du bo 100 meter från skidåkningen och mitt i Cervinias mysiga centrum? Då är Hotel Sporting ett bra förslag för årets skidresa.

Mitt på Cervinias kullerstensbelagda huvudgata ligger Hotel Sporting som har nära till allt. Med hundra meter till den stora liften är det lätt att ta sig upp i det fantastiska skidområdet.

Dessutom bor du omringad av flera restauranger, barer, butiker och supermarket i Cervinia. På tal om restauranger och om du älskar det italienska köket ska du verkligen se fram emot att utforska alla fina restauranger som finns i skidorten.

Mysigt hotell

På Hotel Sporting bor du på ett mindre hotell som är fyllt med en charmig och hemtrevlig atmosfär.

Det finns också en liten mysig bar på hotellet där bartendern kan blanda en drink till dig, servera en iskall fatöl eller en god kopp italienskt kaffe. En bra plats att avsluta din skiddag på. Föredrar du att slänga dig i hotellets mjuka möbler i loungeområdet med en bok i den ena handen och en kvällsdrink i den andra så finns det även möjlighet för det.

Frukost med utsikt

Alla vistelser på Hotel Sporting är inklusive halvpension så du behöver inte vara nervös över att komma hungrig ut i skidbacken. Du kan börja skiddagen på ett bra sätt med att fylla på ordentligt med bra energi. Från hotellets restaurang kan du njuta av utsikten till de snötäckta bergen utanför som omringar skidorten och speciellt det fantastiska berget Matterhorn. Utsikten från restaurangen ackompanjeras av en bred kontinental frukostbuffé.

Rummen

Hotellets rum är simpelt inredda i en charmig italiensk stil med matchande blommönster på gardiner och sängöverkast. Det kan det finnas delade meningar om men det är med till att skapa rummens härliga charm. De har det som du kan tänkas behöva för att du ska få en bra skidresa.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Metzelet Bar Ristaurante. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Nortlander ser fram emot att välkomna dig på Hotel Sporting.

Avstånd

Avstånd till pist : 100 m

Avstånd till lift: 250 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till shopping: 0 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 100 m

Rum

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Barnsäng: 25€/day

Garage: 20€/day on request

Parkering (mot betalning): surcharge

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

WiFi: Ja

Dubbelrum Standard

Dubbelrum med plats för 2 personer. Dubbelsäng eller twin beds. Badrum med badkar eller dusch.
Sängkläder - Hårfön - Dusch & Toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi

Dubbelrum Superior

Dubbelrum med möjlighet för två extra bäddar. Dubbelsäng eller twin beds. Badrum med badkar eller dusch.
Balkong - Sängkläder - Hårfön - Dusch & Toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi

3-bäddsrum Standard

Rum med plats för 3 personer. Badrum med badkar eller dusch.
Sängläder - Hårfön - Dusch & Toalett - Telefon - Handdukar - TV  Wi-Fi

AccommodationTypes