Italien, Livigno

Residence San Marco

Fakta

Om Residence San Marco

Vill du bo nära pist, lift och butiker i Livigno? Välkommen till Residence San Marco!

I lägenheterna Residence San Marco får du utan tvekan ett av de bästa lägena i området San Rocco. Lägenheterna bjuder nämligen på en topplacering till skidåkningen med bara 100 meter till den närmsta pisten. Här ligger även den närmsta liften “San Rocco” (nr. 17) som gör att du snabbt och smidigt kan ta dig ut i det härliga skidområdet. Skulle du vilja börja skiddagen på ett annat ställe så har du också bara 100 meter till skidbussen som kör dig runt i hela byn.

Lägenheterna är inte de lyxigaste med det behövs inte alltid för att skidsemestern ska bli fantastisk. Lägenheternas placering är helt klart det allra bästa med Residence San Marco. Få meter från huvuddörren har du skidåkning, afterski, restauranger och inköpsmöjligheter - vad mer kan man behöva?

Maten

Det är helt upp till dig själv hur maten smakar i lägenheten. Det finns ett litet kök med de nödvändigaste redskapen så middagarna kan din egen kocktalang lösa om du inte vill gå ut och äta varje dag. Det bästa av allt är att inköpsmöjligheterna bara ligger 50 meter bort så du ska heller inte gå långt för att handla in till veckans måltider.

Skulle du vilja smaka dig igenom de fantastiska italienska maträtterna så ligger det ett bra utbud av Livignos restauranger och barer bara en kort promenad från lägenheten. Livigno har ett stort och härligt utbud som du kan testa dig igenom. Livignos centrum ligger 1.300 meter bort men som tur är så kör skidbussen ofta och kör dig smidigt fram och tillbaka till centrum.

Lägenheterna

Du bor i en mysig lägenhet som är simpelt inredd med träpaneler och detaljer som skapar en härlig alpstämning. I lägenheterna finns det plats för två till fyra personer och är från 20 till 38 kvm.

Studiolägenheterna är inredda med en sovplats, ett litet pentry med matplats och ett badrum med dusch. Tvårumslägenheterna är inredda med ett litet sovrum med två enkelsängar, och ett mindre allrum med pentry, matplats och bäddsoffa, samt ett badrum med dusch. De är simpla men mysiga och har det nödvändigaste för din skidsemester.

Om du inte har något emot att bo enkelt, men långt ifrån dåligt, så kan du få en riktigt bra skidresa i Residence San Marco. Med det korta avståndet till skidåkningen, afterski och restauranger samt med din familj eller vänner i lägenheten så kommer du inte att gå miste om varken god stämning, skidåkning eller läge.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Bikelivigno. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Nortlander ser fram emot att välkomna dig på årets skidsemester på Residence San Marco!

Avstånd

Avstånd till pist : 200 m

Avstånd till lift: 250 m

Rum

TV Ja

Vattenkokare Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Kokplatta Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnsäng: 70 € per week (0-1 years old)

Rengöring, förutom kök: Ja

Skidförvaring: Ja

Studiolägenhet

Lägenhet på ca. 20 kvm med plats för 2 personer. Sovplats med två enkelsängar och vardagsutrymme med ett mindre kök och matplats. Badrum med dusch.
Sängkläder - Kokplattor - Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

2-rumslägenhet

Lägenhet på ca. 38 kvm med plats för 4 personer. Sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och vardagsrum med bäddsoffa och ett mindre kök. Badrum med dusch.
Sängkläder - Diskmaskin - Kokplattor - Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes