Frankrike, Val Thorens

Lägenhet

Apartment Les Temples du Soleil

Fakta

Om Apartment Les Temples du Soleil

Lägenheterna Les Temples du Soleil ligger precis utanför huvudliften i Val Thorens - bättre läge går knappt att finna!

När snön faller i Alperna är Val Thorens ett fantastiskt resmål för alla skidentusiaster. Temples du Soleil ligger i denna populära skidort och erbjuder så mycket mer än bara ett ställe att övernatta på.


Läget, läget och åter läget


Värkande ben bör komma av antingen skidåkning eller afterski. Kilometervis av långa vandringar i pjäxor för att hitta pisten eller baren blir vi inte särskilt exalterade av. Om du håller med så är våra skidlägenheter i Temples du Solieil-komplexet det rätta stället för dig. De värkande skidbenen kan vi inte göra så mycket åt, men vi kan garantera att de inte skall gå onödigt många meter för att komma till pisten. Liften går nämligen precis utanför dörren, så det är bara att komma iväg och njuta av det!

Skidlägenhet med mera


Lägenheterna är både till den lilla familjen på fyra eller den lite större gruppen på sex personer. Alla har dusch och toalett, samt en härlig sydvänd balkong där ni antingen kan njuta av kvällssolen.

Paketlösning


För att skona benen ytterligare har vi i de fyra byggnaderna som komplexet består av, samlat allt det som är nödvändigt för en perfekt skidsemester. I dess matbutik kan ni köpa in alla nödvändiga matvaror till kvällens middag, baren står för att ni alltid kan få kall öl som håller igång festen och restaurangen levererar god mat till de kvällar då det känns nödvändigt att komma bort från lägenhetens köttgrytor.

Om gruppens kock, mot alla förväntningar, vill ta ledigt och njuta av semester, är det också möjligt att köpa frukost eller halvpension på restaurangen La Grange på Les Temples du Soleil. Dessutom har Temples du Soleil egen skidbutik, så att du snabbt och enkelt kan hyra eller köpa nödvändig utrustning.

Vi ser fram emot att komma förbi på lägenhetsbesök hos er i Temples du Soleil.
*Minimiålder för att bo på Les Temples du Soleil utan målsmans sällskap är 18 år.

Avstånd

Avstånd till pist : 0 m

Avstånd till lift: 50 m

Avstånd till centrum : 300 m

Avstånd till shopping: 100 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 300 m

Rum

Slutstädning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Parkering (mot betalning): Ja

Skidförvaring: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Studio

Lägenhet på 22-25 kvm med en alkov och allrum med sängplats, dusch/wc och kök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn och diskmaskin. Vardagsrum: Vardagsrum med 2 bäddsoffor for 1 person och en våningssäng
Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta -Diskmaskin– Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar -TV -Wi-Fi (kostnadsfritt) 

 

2-rumslägenhet (4 pers)

2-rumslägenhet för 4 personer på 28 kvm som består av ett vardagsrum med två bäddsoffor, ett sovrum med två enkelsängar eller en våningssäng, en köksvrå och ett badrum.  
Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta -Diskmaskin– Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar -TV -Wi-Fi (kostnadsfritt) 
 

2-rumslägenhet (5 pers.)

Lägenhet på 28 - 30 kvm med ett sovrum, allrum med sängplats, dusch/wc och kök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn och diskmaskin. Några lägenheter har egen balkong. Vardagsrum: Vardagsrum med 2 enkel bäddsoffor. Sovrum: 1 dubbelsäng
Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta -Diskmaskin– Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar -TV -Wi-Fi (kostnadsfritt) 

 

3-rumslägenhet (7 pers)

Lägenhet på 35 - 40 kvm med två sovrum, allrum med sängplats, dusch/wc och kök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn och diskmaskin. Några lägenheter har egen balkong. Vardagsrum: Vardagsrum med 2 single bäddsoffor och en utdragbar säng. Sovrum 1: Dubbelsäng. Sovrum 2: Våningssäng
Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta -Diskmaskin– Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar -TV -Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes