Frankrike, Val Thorens

Hotel Marielle

Halvpension

Fakta

Om Hotel Marielle

Det 4-stjärniga Hotel Marielle har en perfekt placering i Val Thorens i direkt anslutning i skidåkning i världsklass.

Mitt i hjärtat av Val Thorens och de franska Alperna ligger Hotel Marielle med en ideal placering vid foten av pisten. Det finns inget bättre sätt att ta sig ut i pisten än att helt enkelt gå ut genom hotelldörren och direkt vara redo att klicka i skidorna. Det samma gäller när du vill hem efter en dag på skidor.

Hotel Marielle är byggt i äkta fransk chalet-skil med inslag av trä och sten så att det är enkelt att finna sig till ro. Du välkomnas direkt av hotellets loungeinspirerade inredning som ger en trevlig och avslappnad atmosfär.

Hotellet är faktiskt namngivet efter en fransk proffessionell skidåkare, Marielle Goitschel, som har vunnit flest alpina titlat i Frankrike. Det bidrar helt klart till den sportiga känslan på detta skidhotell.

Skidresa med halvpension

Alla resor med boende på Hotel Marielle är med halvpension, så du behöver inte tänka på varken frukost eller middag. Hotellet bjuder på en stor frukostbuffé på morgonen så att du får bästa starten på dagen och kan ladda upp med god energi till massor av skidåkning.

Efter en dag uppe bland bergstopparna kan du se fram emot en god middagsbuffé med ett stort urval av olika rätter, så att det finns något för alla smaker.

Njut av solskenet på terrassen

Även om lunchen inte ingår erbjuder hotellet två lunchrestauranger, en med a la carte meny och en med snackbar. Det gör att du enkelt kan glida förbi hotellet mitt på dagen för en matpaus och njuta av solen på terrassen. Du kan också avsluta skiddagen här med en härlig drink eller kaffe i eftermiddagssolen precis intill pisten.

Bar och lounge

Vid klockan 17 finns det chans att få en välkomponerad drink av bartendern och du kan koppla av i avslappnad atmosfär.

I hotellets loungeområde kan du ta en välförtjänt paus med en kopp kaffe och umgås med ditt resesällskap.

Wellness

Hotel Marielle öppnar upp för lite extra egentid i wellnessavdelningen där du kan slappna av och göra dig redo efter en ny dag i det stora skidområdet. Här får du ta del av hamam, bastu och ett område för avkoppling. Det finns också en del behandlingar att boka mot betalning, som massage eller ansiktsbehandling.

Rummen

På Hotel Marielle bor du i ljusa och stora rum som är stilrent och modernt inredda. Rummen ger ett ombonat intryck så det är enkelt att trivas och koppla av på skidresan. Här finns allt du behöver. Några av rummen har utsikt över bergstopparna runt om Val Thorens.

Lekrum till de minsta skidåkarna

De yngsta gästerna på hotellet behöver inte gå utråkade då hotellet har ett lekrum med brädspel, foosball, flipperspel, böcker och mycket mer. Så finns det energi kvar efter skiddagen kan den läggas här.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Parking P2. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 0 m

Avstånd till lift: 100 m

Avstånd till centrum : 100 m

Avstånd till shopping: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 50 m

Rum

Minibar Ja

Safety box Ja

TV Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Barnvänligt : Ja

Bastu: Ja

Lekrum: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Solterrass: Ja

Visa mer

Spa-behandlingar: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Classic - Enkelrum

Rum på ca 18 m2 med en 180x200 säng. Rummet har dessutom egen dusch och toalett.
Hårtork - Minibar – Kaffemaskin – Vattenkokare – TV – Safety box – WiFi

Classic - Dubbelrum

Rum på ca 18 m2 med en 180x200 säng eller med två enkelsängar. Rummet har dessutom egen dusch och toalett.
Hårtork - Minibar – Kaffemaskin – Vattenkokare – TV – Safety box – WiFi

Classic - Rum till 2 vuxna och 2 barn

Rum på 18 m2 med en 180x200 säng eller med två enkelsängar, samt 2 våningssängar (90x200) ovanför sänggaveln. Rummet har dessutom egen dusch och toalett.
Hårtork - Minibar – Kaffemaskin – Vattenkokare – TV – Safety box – WiFi

Superior - Rum till 2 personer

Rum på ca 20 m2 med en 180x200 säng eller två enkelsängar och en fåtölj. Rummet har dessutom egen dusch och toalett.
Hårtork - Minibar – Kaffemaskin – Vattenkokare – TV – Safety box – WiFi

Superior - Rum till 3 personer

Rum på ca 20 m2 med en 180x200 säng eller med två enkelsängar, samt en utdragbar säng för 1 person. Rummet har dessutom egen dusch och toalett.
Hårtork - Minibar – Kaffemaskin – Vattenkokare – TV – Safety box – WiFi

Familjerum till 2 vuxna och 2 barn

Rum på ca 19 m2 med en 180x200 säng eller två enkelsängar (70x200) samt en våningssäng (2x 70x200). Rummet har dessutom egen dusch och toalett.
Hårtork - Minibar – Kaffemaskin – Vattenkokare – TV – Safety box – WiFi

AccommodationTypes