Frankrike, Val Thorens

Lägenhet

Les Balcons de Val Thorens

Inkl. 6 dagars liftkort Inkl. transfer

Välj rum

13 feb lör
20 feb lör
27 feb lör
6 mar lör
13 mar lör

Alternativ 1

1 x Tvårumslägenhet, 4 pers (2 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Balkong / Terass
 • Kylskåp
 • TV
 • Sänglinne
 • Towels
 • Barnsäng
 • Kaffemaskin
 • Frys
 • Spishäll / platta
 • Vattenkokare
 • Diskmaskin
 • WiFi i lägenhet
 • Badkar eller dusch
 • Toalett
 • Mikrovågsugn

Fakta

Om Les Balcons de Val Thorens

Balcons de Val Thorens bjuder alla välkommna på en skidsemester i läckra chaletlägenheter med 50 meter till pisten.

För er som prioriterar skidåkningen på er skidsemester, lovar vi att inte göra er besvikna med ett boende i Balcons. De fina lägenheterna ligger blott 50 meter från själva pisten, så här kommer ni snabbt och enkelt ut på äventyr i snön.  

Lägenheterna

Lägenheterna som är för 2-16 personer ligger i en liten charmig bydel, och är placerade på höjden av själva Val Thorens. Miljön är med till att skapa trevliga ramar som skriker bergsidyll.

Även om ni bara är en skidsväng från byns centrum, har ni ändå ett brett utbud av restauranger, barer och möjligheter till inköp i närheten. De stora, väl inredda chaletlägenheter har ett nybyggt spaområde med pool och bastu. Lägenhetens allrum är ett upplagt ställe för alla att samlas och det har en balkong och utsikt över byn.

Det är även här som mästerkocken presenterar resultatet av hans slit i lägenhetens kök. Skulle kocken, mot all förmodan, välja att ta ledigt och njuta av sin semester, är det även möjligt att köpa till både middag och halvpension på hotellet.

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 300 m

Avstånd till centrum : 650 m

Avstånd till shopping: 500 m

Avstånd till skidbuss: 0 m

Avstånd till skiduthyrning: 650 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Bar Ja

Restaurang Ja

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Bastu: Ja

Fitnessrum: Ja

Garage: 75€/Week

Husdjur: Ja

Jacuzzi: Ja

Visa mer

Parking (surcharge): Yes (70€/week)

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

2 rum m. sovalkov 4 personer

2-rumslägenhet med sovalkov för 4 personer på 32 kvm som består av ett vardagsrum med en bäddsoffa för 2 personer, ett sovrum med två sovplatser, en köksvrå och ett badrum med separat toalett.
Balkong  - Spishäll / spisplatta -Diskmaskin -Ugn – Kylskåp 

2 rum m. sovalkov 5 personer

2-rumslägenhet med sovalkov för 5 personer på 35 kvm som består av ett vardagsrum med en bäddsoffa för 2 personer, ett sovrum med tre sovplatser, en köksvrå och ett badrum med separat toalett.
Balkong – Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta -Diskmaskin -Ugn – Kylskåp 

3 rum 6 personer

3-rumslägenhet för 6 personer på 54 kvm som består av ett vardagsrum med en bäddsoffa för 2 personer, två sovrum med två enkelsängar i varje rum, en köksvrå och ett badrum
Balkong – Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta -Diskmaskin -Ugn – Kylskåp 

4 rum personer


Fyrarumslägenhet för 8 personer om 72 kvm som består av tre sovrum, vardagsrum med bäddsoffa för 2 personer. Köksdel, matplats och braskamin, ett badrum med jacuzzi, ett duschrum samt 2 toaletter. I de tre sovrummen finns en dubbelsäng vardera och i vardagsrummet finns ytterligare 2 bäddar i form av bäddsoffa. Kök med diskmaskin, mikrovågsugn, kyl och frys samt en spis.

Balkong – Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta -Diskmaskin -Ugn – Kylskåp 

5 rums 10 personer

Maximum 10 personer. 110 kvm bestående av fyra sovrum med tillhörande dusch/wc, vardagsrum med 2 sängplatser, kök med diskmaskin, kylskåp och frys, kokplattor, ugn och mikrovågsugn. Dessutom TV och balkong.
Balkong – Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta -Diskmaskin -Ugn – Kylskåp

5 rums 10 personer "Superior"

Lägenhet för 10 personer om 110 kvm som består av 4 separata sovrum med en dubbelsäng i varje, vardagsrum med bäddsoffa för 2 personer, matplats och balkong. I lägenheten finns även satellit-TV, telefon, öppet kök med diskmaskin, mikrovågsugn samt spis. Det finns 4 badrum varav ett med jacuzzi och tre duschrum samt fyra toaletter.
Balkong – Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta -Diskmaskin -Ugn – Kylskåp 

7 rums 14 personer

Lägenhet för 14 personer om 150 kvm som består av 6 separata sovrum med en dubbelsäng i varje, vardagsrum med braskamin, matsplats samt bäddsoffa för 2 personer och utgång till balkong. I lägenheten finns även öppen spis, satellit-TV, telefon, öppet kök med diskmaskin, mikrovågsugn samt spis. Det finns ett badrum med jacuzzi samt tre duschrum och 4 toaletter.

Balkong – Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta -Diskmaskin -Ugn – Kylskåp

9 rums 16 personer

Maximum 16 personer. 170 kvm bestående av åtta sovrum med dubbelsäng, dusch/wc där två av dem har spa, vardagsrum med två sängplatser, kök med diskmaskin, kylskåp och frys, kokplattor, ugn och mikrovågsugn. Dessutom TV och balkong.
Balkong – Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta -Diskmaskin -Ugn – Kylskåp

Resplan

Utresa

Avresa 27.02.2021 - 00:00 - Stockholm, Arlanda
Ankomst 27.02.2021 - 00:00 - Grenoble
Resetid 0:00
Flygnr. SK
Terminal Information kommer senare
Flygsällskap

Hemresa

Avresa 06.03.2021 - 00:00 - Grenoble
Ankomst 06.03.2021 - 00:00 - Stockholm, Arlanda
Resetid 0:00
Flygnr. SK
Terminal Information kommer senare
Flygsällskap

Bagageregler:


1 stk incheckat bagage, max. 15 kg. Tillåtet handbagage är högst 5 kg, med maximalt mått på 55 x 40 x 23 cm. Barn under 2 år får totalt ha 10 kg incheckat bagage men ej handbagage. Reser du med barn under 2 år är barnvagn (max. 10kg) tillåtet utan extra kostnader. Barnvagnen ska paketeras in för att undvika skador och det är inte tillåtet att packa annat i barnvagnen. OBS: Om du reser med flera olika flygresebolag gäller de strängaste bagagereglerna både ut - och hemresa. Se regler på resebeviset


Skidtransport:


Du måste beställa skidtransport i förväg. En skidtransport inkluderar ett skidfodral med ett par skidor och stavar samt en pjäxväska med ett par pjäxor och en hjälm. Totalt ska detta tillsammans väga högst 12 kg. Kom ihåg att det bara är tillåtet med ett par skidor i varje skidfodral. Det är begränsat med plats för skidor på flyget, så kom ihåg att boka skidtransport i god tid. Det är möjligt att ha pjäxor som handbagage så länge det uppfyller reglerna för vikt och mått.


ABS Lavinryggsäck:


SAS Charter tillåter en lavinryggsäck per person som innehåller en tryckluftspatron i Div. 2.2. Den kan också vara utrustad med en pyroteknisk utlösningsmekanism som innehåller mindre än 200 mg netto av Div. 1.4S. Det är viktigt att ryggsäcken är förpackad så att den inte kan aktiveras oavsiktligt. Ryggsäckens airbags måste vara utrustade med tryckventiler. Det krävs inte särskilt godkännande.


Mat ombord:


Det kan ombord på flyget köpas ett mindre utbud av snacks och dryck.


Reservera sittplats:


Du kan mot betalning reservera en plats på flyget från 120 dagar och fram till 72 timmar innan avgång. Du reserverar på: https://secure.paxport.net/shop/sas/


Check-in:


När du flyger med SAS Charter och har förbeställt sittplatser kan du checka-in online från 14 dagar till 4 dagar innan avresa. https://secure.paxport.net/shop/sas/
Self-service check-in i automaterna på flygplatsen är möjligt för alla. Du ska välja SAS Charter och följa instruktionerna på skärmen. På Arlanda sker check-in i terminal 5*. På Köpenhamns flygplats, Kastrup sker check-in i terminal 3. * På grund av Sportslov vecka 9 är en del avgångar flyttade till terminal 2 och 4. Du kan se den korrekta terminalen på ditt slutliga resebevis som du får 14 dagar innan avresa.


SAS EuroBonus:


Det kan inte samlas EuroBonus-poäng på SAS-charterflygningar.

AccommodationTypes